خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هوای البرز خنک می‌شود/ تداوم وجود گرد و خاک

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 09 تیر 1401 - 11:41
البرز - مدیرکل هواشناسی البرز گفت: از شنبه هفته آینده تا دوشنبه با گذر موج ناپایدار روند کاهش دما در استان پیش‌بینی می‌شود.
باد،البرز،هوا،وزش،دما

آرش بهاروند احمدی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر به پیش‌بینی شرایط جوی استان البرز پرداخت و اظهار کرد: تحلیل آخرین الگوهای پیش‌یابی حاکی از وزش باد و گرد و غبار و کاهش موقت و ساعتی کیفیت هوا و روند افزایش دما تا اوایل هفته آینده در استان البرز می‌باشد.
وی بیان کرد: از شنبه هفته آینده تا دوشنبه با گذر موج ناپایدار روند کاهش دما، وزش باد شدید و گرد و خاک پیش‌بینی می‌شود.
مدیرکل هواشناسی البرز با بیان اینکه آسمان امروز البرز صاف در بعضی ساعات همراه با وزش باد و گرد و غبار و کاهش موقت کیفیت هوا است، تصریح کرد: امروز بیشترین دمای هوا در این استان ۳۸ درجه سانتی‌گراد و کمترین دمای هوا ۲۰ درجه سانتی‌گراد بوده و بیشینه باد ۸ متر بر ثانیه است.
وی خاطرنشان کرد: بر اساس بررسی و تحلیل نقشه‌های پیش‌یابی و تصاویر ماهواره‌های هواشناسی فردا آسمان البرز صاف در بعضی ساعات همراه با وزش باد و گرد و غبار و کاهش موقت کیفیت هوا است.
بهارونداحمدی به پیش‌بینی دمای هوای فردا پرداخت و متذکر شد: فردا بیشینه دما ۴۰ درجه سانتی‌گراد و کمینه دما ۲۲ درجه سانتی‌گراد بوده و بیشینه باد ۱۰ متر بر ثانیه است.