خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

استاندار بوشهر: مدرسه سازمان انرژی اتمی بوشهر راه‌اندازی می‌شود- اخبار بوشهر - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 09 تیر 1401 - 11:13
استاندار بوشهر با اشاره به ساخت مجتمع آموزشی توسط سازمان انرژی اتمی در بوشهر گفت: سازمان انرژی اتمی نسبت به تکمیل مدرسه ساخته شده در بوشهر تا ابتدای مهرماه اقدام کرده و تا سال تحصیلی جدید راه‌اندازی شود.
بوشهر،آموزش،پرورش،استان،اتمي،قرار،تأكيد،مدارس

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، احمد محمدی‌زاده صبح امروز در جلسه شورای آموزش و پرورش استان بوشهر با قدردانی از اجرا طرح‌های تقویت بنیه علمی دانش‌آموزان برای آمادگی کنکور اظهار داشت: آماده‌سازی دانش‌آموزان برای کنکور سال آینده باید در دستور کار جدی آموزش و پرورش قرار بگیرد.
وی با تأکید بر هم‌افزایی آموزش و پرورش و مراکز آموزش عالی استان گفت: برای بهره‌مندی از ظرفیت نخبگان در آموزش و پرورش هم‌افزایی بین آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها ضروری است.
استاندار بوشهر اجرا طرح هر دانش‌آموز یک مهارت را مورد اشاره قرار داد و بیان کرد: این طرح با هماهنگی بین ادارات کل آموزش و پرورش، تعاون کار و رفاه اجتماعی و فنی و حرفه‌ای استان مورد بررسی قرار گرفته و تدوین شود.
محمدی‌زاده توجه به جذب نیروی مورد نیاز آموزش و پرورش را مورد تأکید قرار داد و تصریح کرد: استخدام معلمان و جذب دانشجو در دانشگاه فرهنگیان یک مسئله مهم و حیاتی است و باید با حساسیت و دقت ویژه انجام شود.
وی با اشاره به وضعیت مدرسه نیروگاه اتمی در بوشهر تأکید کرد: مدارس تحت مدیریت سازمان انرژی اتمی در کشور جز بهترین مدارس هستند و باید از این فرصت برای مردم استان بوشهر استفاده کنید.
استاندار بوشهر از راه اندازی مدرسه نیروگاه اتمی بوشهر در سال تحصیلی جدید خبر داد و بیان کرد: سازمان انرژی اتمی نسبت به تکمیل مدرسه ساخته شده در بوشهر تا ابتدای مهرماه اقدام کرده و فرآیند ثبت‌نام هم بر اساس مقررات آموزش و پرورش برای این نوع مدارس انجام شود.
محمدی‌زاده با اشاره به تأسیس هنرستان هنرهای زیبا در استان گفت: باید هنرستان‌های هنرهای زیبا بر اساس ظرفیت‌های مناطق مختلف استان بوشهر راه‌اندازی شود و ایجاد هنرستان تجارت بر اساس ظرفیت ساحلی یک ضرورت است.
انتهای پیام/190