خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 11 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

طرح جامع ساماندهی بافت‌های فرسوده البرز تهیه و تدوین شود

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 08 تیر 1401 - 13:18
البرز - استاندار البرز گفت: شهرداری‌ها و مدیران مربوطه باید طرح کامل و جامعی برای ساماندهی بافت‌های فرسوده استان ارائه دهند.
استان،فرسوده،عبداللهي،ساماندهي،ساخت،ناكارآمد،البرز

به گزارش خبرنگار مهر، مجتبی عبداللهی ظهر چهارشنبه در جلسه کمیسیون ماده ۵ استان البرز که در سالن شهدای دولت استانداری برگزار شد، با بیان اینکه باید توجه ویژه ای به نوسازی و مقاوم سازی بافت‌های فرسوده استان صورت گیرد، افزود: بافت‌های فرسوده و ناکارآمد شهری مستعد بروز حوادث مختلفی هستند از این رو ضرورت دارد که برای ساماندهی آنها اقدامی جدی در دستور کار قرار گیرد.
وی ادامه داد: شهرداری‌ها و شوراهای اسلامی شهر باید مشوق‌هایی مانند پروانه ساخت رایگان و تسهیلات ویژه برای ساماندهی بافت‌های فرسوده برای مردم و انبوه سازان در نظر بگیرند.
عبداللهی گفت: شهرداری‌ها باید با کمک انبوه سازان و دفاتر تسهیل گری در بافت‌های ناکارآمد شهری نسبت به آگاه سازی مردم از مخاطرات این بافت‌ها اقدام کنند.
وی افزود: شهرداری‌ها و مدیران مربوطه باید طرح کامل و جامعی برای ساماندهی بافت‌های فرسوده استان ارائه دهند.
استاندار البرز گفت: ضرورت دارد تمامی ساخت و سازها به صورت مرحله به مرحله با تأیید نظام مهندسی استان صورت گیرد.
وی افزود: شهرداری‌ها باید در خصوص ایجاد پارکینگ‌های عمومی و طبقاتی در استان، زمین مناسبی را اختصاص دهند.
عبداللهی گفت: باید مکان مناسبی توسط شهرداری کرج برای ستاد فرماندهی مدیریت بحران استان اختصاص یابد.
وی افزود: به هر نحو ممکن باید از ساخت و سازهای غیرمجاز و غیراصولی در استان جلوگیری شود.