خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

استاندار قزوین: تولیدکنندگان قزوینی کمبود نقدینگی و سرمایه در گردش دارند- اخبار قزوین - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 08 تیر 1401 - 11:54
استاندار قزوین گفت: کمبود نقدینگی و سرمایه در گردش بزرگ‌ترین مانع پیش روی واحدهای تولیدی استان قزوین محسوب می‌شود.
توليد،قزوين،استان،اعلايي،كيفي،واحدهاي،رفع،مديران،حمايت،بازديدها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، محمدمهدی اعلایی استاندار قزوین به همراه میثم پیله‌فروش معاون اقتصادی خود پیش از ظهر امروز از تعدادی از صنایع و کارخانجات مستقر در شهرستان البرز بازدید کرد و در جریان مسائل و مشکلات آنها قرار گرفت.
استاندار قزوین در حاشیه بازدید از این کارخانه‌ها و کارگاه‌‌های صنعتی درباره موانع اصلی پیش روی تولیدکنندگان و صنعتگران استان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: کمبود نقدینگی و سرمایه در گردش بزرگ‌ترین مانع پیش روی واحدهای تولیدی استان قزوین محسوب می‌شود که البته این مشکل با اهتمام مدیران و همکاری بانک‌های عامل برطرف‌شدنی است.
اعلایی با بیان اینکه مدیران باید برای مانع‌زدایی از تولید و ارتقای کیفی محصولات تولید استان اراده لازم را داشته باشند، اضافه کرد: بهبود کمی و کیفی فرآیند تولید جزو اهداف اصلی ماست و در مدیریت ارشد استان به دنبال حمایت کامل از سرمایه‌گذاران حوزه تولید و اشتغال هستیم و در این زمینه‌ کم‌کاری‌ها را کنار خواهیم زد.
رئیس ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان قزوین با اشاره به بازدیدهای روزهای چهارشنبه از واحدهای تولیدی گفت: هدف از این بازیدها آشنایی با مشکلات تولیدکنندگان و رفع آنها در جهت رشد و جهش تولید است.
چرا که هر چقدر تولید بیشتر رونق داشته باشد، بحران بیکاری کمتر خواهد شد و همچنین تورم هم بیشتر کاهش خواهد یافت.
اعلایی افزود: از مدیران مربوطه به ویژه سازمان صنعت، معدن و تجارت خواستیم که برای از میان برداشتن موانعی که در این بازدیدها مطرح می‌شود، حداکثر پیگیری و تلاش را انجام دهند و بدون شک نگاه ما به این بازدیدها تزیینی و برای رفع تکلیف نیست.
وی رشد کمی و کیفی تولید را مهمترین سیاست دولت سیزدهم برای تحقق اقتصاد مقاومتی و درون‌زا دانست و ادامه داد: تحقق این هدف مستلزم حمایت بی‌قید و شرط از کارخانه‌ها و واحدهای صنعتی است و هر چقدر این حمایت جدی‌تر و عمیق‌تر باشد، نرخ اشتغال بیشتر رشد خواهد کرد و شاهد رونق اقتصادی و از بین رفتن فقر در جامعه خواهیم بود.
انتهای پیام/