خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 16 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دروزاه بان تیم ملی فوتسال از بازی‌های ملی خداحافظی کرد

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | چهارشنبه، 08 تیر 1401 - 10:24
علیرضا صمیمی دروازه بان تیم ملی فوتسال کشورمان بعد از سال‌ها حضور در تیم ملی امروز تصمیم گرفت از بازی‌های ملی خداحافظی کند.
تيم،ملي،دروازه،فوتسال

علیرضا صمیمی دروازه بان تیم ملی فوتسال کشورمان بعد از ۳ دوره حضور در مسابقات جام جهانی امروز تصمیم گرفت از بازی‌های ملی خداحافظی کرده و جای خود را به دروازه بان جوان تری داد.
این اقدام صمیمی همزمان با سالروز تولدش رخ داد و او در چنین روزی دستکش‌های دروازه بانی خود را در آورده و دیگر در تیم ملی بازی نخواهد کرد.
این دروازه بان، اما هم چنان در تیم باشگاهی خود یعنی مس سونگون حضور خواهد داشت و برای این تیم بازی می‌کند.
علیرضا صمیمی بعد از انتخاب شدن وحید شمسایی به عنوان سرمربی تیم ملی فوتسال، به اردو‌های تیم ملی دعوت نشد و حتی در مسابقات مقدماتی جام ملت‌های آسیا در لیست ایران حضور نداشت.
آخرین بازی که او برای تیم ملی فوتسال انجام داد مربوط به بازی‌های جام جهانی ۲۰۲۱ لیتوانی بود که در مقابل تیم ملی قراقستان به میدان رفت.
بیشتر بخوانید