حفاریهای آسفالت در بوشهر شهروندان را کلافه کرده است
بوشهر- عضو شورای اسلامی شهر بوشهر از نارضایتی عموم شهروندان از عدم ترمیم به موقع و مناسب آسفالت حفاری صورت گرفته توسط شرکتهای خدمات رسان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، مهرزاد آسایش صبح دوشنبه در نطق پیش از دستور خود در جلسه علنی شورای شهر بوشهر اظهار داشت: شورا و شهرداری در راستای حل مشکل آب شرب شهروندان با حفاریهای شرکت آب و فاضلاب موافقت کرد.
وی تاکید کرد: متأسفانه خیلی از حفاریها بعد از چند ماه هنوز آسفالت آن انجام نشده و یا کیفیت آسفالت ترمیمهای هم که صورت گرفته پایین است که باعث نارضایتی شهروندان شده است.
عضو شورای اسلامی شهر بوشهر بیان کرد: انتظار دارم شهرداری نظارت بیشتری بر روند حفاریها و ترمیم آنچه توسط آب و فاضلاب و چه سایر دستگاههای خدمات رسان داشته باشد.
وی افزود: شورا سال گذشته در راستای حل مشکل ترافیک خیابان امام خمینی با خرید قطعه زمینی موافقت کرد که زمین خریداری شده و تخریب صورت گرفته است و درخواست دارم شهرداری برنامه خود برای این زمین را هر چه سریعتر عملیاتی کند.
آسایش از اقدام عملیاتی و به موقع سازمان مدیریت پسماند شهرداری بوشهر در شهرک نیایش قدردانی کرد.