خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 26 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خطرناک بودن گرم کردن غذا در ماکروویو

باشگاه خبرنگاران | سلامت و پزشکی | سه شنبه، 07 تیر 1401 - 22:29
طبق گفته متخصصان تغذیه، گرم کردن برخی غذا‌ها در مایکروویو خطرناک است.
مايكروويو،تربچه،كرفس،چغندر،مسموميت

النا سولوماتینا، متخصص تغذیه گفت: تربچه، چغندر و کرفس که در مایکروویو حرارت داده می‌شوند، می‌توانند در هنگام مصرف به طور جدی بر عملکرد بدن تاثیر بگذارند.
این متخصص گفت: این محصولات در طی عملیات حرارتی در مایکروویو بر سیستم عصبی تاثیر می‌گذارند.
مواد موجود در آن‌ها وقتی گرم می‌شوند می‌توانند به کلیه‌ها آسیب بزنند یا مسمومیت ایجاد کنند.
سولوماتینا گفت: سیب زمینی و بادمجان حاوی سولانین هستند، این ماده فعال‌تر می‌شود و در واقع با حرارت دادن به سم تبدیل می‌شود.
نیترات موجود در چغندر، هویج، تربچه، کرفس به نیتروزآمین تبدیل می‌شود؛ یک ماده سرطان زا.
به سیستم عصبی، کلیه‌ها آسیب می‌رساند، منجر به مسمومیت می‌شود و در زنان باردار باعث مرگ جنین می‌شود.
چنین محصولاتی حتی نباید زیر نور خورشید بماند.
او گفت: محصولات تخمیر شده و شیر ترش - هنگامی که در مایکروویو گرم می‌شوند خواص خود را از دست می‌دهند.
این فرآیند باکتری‌های مفید را از بین می‌برد.