متکدیان از سطح شهرهای استان مرکزی جمعآوری میشوند- اخبار مرکزی - اخبار استانها تسنیم
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندارمرکزی گفت: متکدیان از سطح شهرهای استان مرکزی جمعآوری میشوند.

بهگزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، بهنام نظری امروز در نشست کارگروه تخصصی امور اجتماعی، فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده استان مرکزی با اشاره به نازیبایی پوسته شهر به واسطه تکدیگران و معتادان متجاهر اظهار داشت: سه معضل تکدیگری، معتادان متجاهر و بیحجابی مردان و زنان پوسته و چهره شهرهای استان را نا زیبا کرده که این حوزه نیازمند برنامهریزی مشخص و مدونی است.
وی افزود: بخش عمدهای از متکدیگران، معتادانند که برای تامین پول اعتیاد خود دست به تکدیگری میزنند حتی از آبروی خود گذشته و از هیچ کاری ابائی ندارند چنانچه این افراد نیازمند کمک و یاری من و شما هستند بنابراین باید با برنامهریزی مدون این افراد جمعآوری شوند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی تصریح کرد: در صورت در اختیار قرار گرفتن کمپ ماده 16 بخش عمدهای از معتادان در این مرکز جمعآوری میشود و باید در حوزه متکدیگران برنامهریزی مشخص و مدونی صورت گیرد در این زمینه شهرداری و کمیته امداد و سایر دستگاهها پای کار باشند و به صورت ویژه برنامهای برای آن در نظر گرفته شود.
نظری خاطرنشان کرد: اگر تکدیگرانی باقی ماند که اصرار بر تکدیگری داشته باشند در این زمینه حوزه قضایی وارد میشود و با این دسته از افراد برخورد میکند چراکه بخشی از این افراد با تذکر جمعآوری نمیشوند بنابراین مسئولیت جمعآوری این دسته از افراد با ماست و باید اقدامات مناسبی صورت گیرد تا چهره نا زیبای شهر که به واسطه وجود این افراد ایجاد شده زیبا شود.
انجام عملیات اجرایی ساماندهی متکدیان طی ده روز آینده
" محمدرضا جعفری" مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری مرکزی در نشست کارگروه تخصصی امور اجتماعی، فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده استان مرکزی با اشاره به اظهار داشت: فرمانداریها و شهرداریها باید گزارشات اجمالی در خصوص ساماندهی متکدیان در سطح شهرهای ساوه، اراک و خمین ارائه دهند.
وی افزود: طی ده روز آینده باید یک اقدام عملیاتی در ساماندهی متکدیان حرفهای در سطح شهرستان انجام شود که در این راستا مشارکت دستگاه قضا همچنین نیروی انتظامی و دستگاههای حمایتی اعم از کمیته امداد، بهزیستی و آموزش و پرورش را میطلبد چنانچه دستگاهها وعده دادهاند مداخله و مشارکت جدی در این زمینه داشته باشند تا اقدام عملیاتی در محدوده زمانی تعیین شده صورت گیرد.
مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری مرکزی تصریح کرد: فرمانداریها و شهرداریها باید برنامهریزی جامعی در بازده زمانی بلند مدت برای برآورد، شناسایی و حمایت از متکدیگرانی مقطعی یا مرحلهای داشته باشند.
جعفری عنوان کرد: در خصوص دفترهای تسهیلگری در مناطق حاشیهای و کمتربرخوردار شهرستان اراک و ساوه باید گزارشاتی ارائه شود که در این راستا دو دفتر با مشارکت وزارت کشور دائر شده که یکی از دفاتر تسهیلگری در کوی امام سجاد(ع) و دفتر دیگر در کوی علوی ساوه است.
وی ادامه داد: طبیعتا دفاتر تسهیلگری در احصای مشکلات، موانع و شناسایی جامع در بحث کالبدی و نرمافزاری نقش مهمی دارد که در این زمینه حمایت جدی دستگاهها در کاهش مشکلات مردم را میطلبد که با توجه به در پیش بودن سفر رئیس جمهور، مناطق محروم از برکات این سفر بهرهمند میشوند.
مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری مرکزی عنوان کرد: صدور مجوز برای بهزیستی در خصوص حمایت خود از افراد نیازمند کمکهای معیشتی، درمان، ازدواج و اشتغال از سوی استاندار مرکزی صادر شده است بنابراین بهزیستی میتواند در این زمینه حمایتهای جدیتری داشته باشد.
انتهای پیام/711/