خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وزارت کشور افغانستان: کاهش بودجه نیروهای افغان توسط آمریکا تاثیری در افغانستان ندارد

تسنیم | بین‌الملل | دوشنبه، 23 اردیبهشت 1398 - 10:37
سرپرست وزارت کشور افغانستان اظهارداشت که اقدام آمریکا مبنی بر اختصاص بیش از 600 میلیون دلار از حساب نیروهای امنیتی افغان به احداث دیوار مکزیک تاثیری بر وضعیت امنیتی افغانستان نخواهد گذاشت.
نيروهاي،افغان،افغانستان،آمريكا،مكزيك،ديوار

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «مسعود اندرابی» سرپرست وزارت کشور افغانستان درباره اختصاص 604 میلیون دلار از حساب نیروهای امنیتی افغان برای ساخت دیوار مرزی آمریکا با مکزیک گفت که این اقدام هیچ اثری بر وضعیت افغانستان نمی‌گذارد.
وی افزود که سیاست داخلی آمریکا تعیین می‌کند که این کشور در کجا بودجه‌اش را مصرف کند.
اندرابی تاکید کرد: در رابطه با هماهنگی و برنامه‌های کابل و واشنگتن هیچ تغییری بوجود نخواهد آمد.
رسانه‌های غربی اخیرا گزارش دادند که «پاتریک شاناهان» سرپرست وزارت دفاع آمریکا با انتقال 1.5 میلیارد دلار بودجه برای ساخت 130 کیلومتر دیوار مرزی با مکزیک موافقت کرده که 604 میلیون دلار از این بودجه از حساب نیروهای امنیتی افغان پرداخت خواهد شد.
«دیوید باتلر» سخنگوی نیروهای آمریکایی در افغانستان نیز مدعی شده است مبلغی که از حساب نیروهای افغان به ساخت دیوار مکزیک اختصاص داده شده بخشی از صرفه‌جویی هزینه نیروهای خارجی در افغانستان است و این اقدام هیچ تاثیری بر آمادگی نیروهای امنیتی افغان و تعهد آمریکا بر مبارزه با تروریسم نخواهد داشت.
انتهای پیام/.
ما را در فیسبوک، توییتر و تلگرام دنبال کنید.