سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برگزاری نشستهای «ملاصدرا؛ نقش عشق و زیبایی در خانواده و جامعه»

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 07 تیر 1401 - 17:06
اصفهان - سلسله نشست‌های درس گفتار «ملاصدرا و نقش عشق و زیبایی در نظام خانواده و جامعه» ویژه طلاب و عموم علاقه مندان در اصفهان برگزار می‌شود.
اصفهان،برگزار،ملاصدرا،خاني،گفتار

به گزارش خبرگزاری مهر، سعید خانی، رئیس اداره امور پژوهشی پژوهشکده الهیات و خانواده اظهار داشت: سلسله نشست‌های درس گفتار «ملاصدرا و نقش عشق و زیبایی در نظام خانواده و جامعه» ویژه طلاب و عموم علاقه مندان در اصفهان برگزار می‌شود.
وی افزود: ارائه این سلسله نشست‌های درس گفتار بر عهده دکتر سید مهدی امامی‌جمعه، استاد تمام دانشگاه اصفهان است.
خانی بیان کرد: نشست‌ها به صورت حضوری در سالن جلسات دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان و مجازی از طریق نشانی dte.bz/1001 در قالب هشت جلسه روزهای سه شنبه هر هفته ساعت ۱۰ صبح برگزار خواهد شد که اولین نشست با عنوان «ملاصدرا و ساحت انسانی عشق و زیبایی» امروز برگزار شد.