خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دلیل تعلل اینتر برای خرید دیبالا- اخبار فوتبال جهان - اخبار ورزشی تسنیم

تسنیم | ورزشی | سه شنبه، 07 تیر 1401 - 11:35
با وجود انتشار خبرهای فراوان درباره پیوستن ستاره سابق یوونتوس به اینتر، هنوز هیچ اقدام خاصی برای انتقال او به نراتزوری صورت نگرفته است.
اينتر،كورئا،سانچس،مدنظر،ميلان،رم،مهاجم،بازيكنان

به گزارش خبرگزاری تسنیم، مطرح شدن نام پائولو دیبالا به عنوان یکی از بازیکنان جدید اینتر در بازار نقل و انتقالات تابستانی، پس از پایان قرارداد او با یوونتوس، بسیاری از هواداران نراتزوری را به وجد آورد اما واقعیت این است که هنوز هیچ اقدام خاصی برای انتقال او به تیم آبی‌و‌مشکی‌پوش شهر میلان صورت نگرفته است.
طبق گفته جوزپه ماروتا مدیراجرایی باشگاه اینتر، او و همکارانش اگرچه دیبالا را به عنوان یک گزینه مدنظر دارند اما هنوز با او به توافق نرسیده‌اند.
در همین حال شبکه اسکای اسپورت ایتالیا گزارش کرده است که باشگاه اینتر اکنون 10 روزی است که هیچ تماسی با مدیربرنامه‌های دیبالا نداشته، چون تا الان تمرکزش روی جذب روملو لوکاکو مهاجم بلژیکی بوده است.
این رسانه اما تأکید کرده که حتی با پایان پروسه برگرداندن لوکاکو به اینتر هم ضمانتی برای ورد دیبالا به اینتر وجود ندارد.
اینتر قبل از خرید دیبالا باید مهاجم بفروشد، آن هم نه یکی بلکه دو نفر.
یکی از دو بازیکنان مدنظر اینتر برای فروش در تابستان، الکسیس سانچس و دیگری خواکین کورئا هستند.
اینتر حتی در صورت فروش سانچس باز هم نمی‌تواند به سراغ دیبالا برود.
به این ترتیب تا زمانی که کورئا از اینتر نرود، جایی برای هموطنش باز نخواهد شد.
این در حالیست که دیبالا دو مشتری دیگر در سری A‌ دارد که یکی از آنها رم است و دیگری میلان و در این میان رم به دلیل عدم حضور در لیگ قهرمانان شانس کمتری نسبت به میلانی‌ها دارد.
گفته می‌شود که دیبالا از اینتری‌ها درخواست دستمزد 7 میلیون یورو در سال را دارد.
انتهای پیام/