خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مخالفت نماینده معمّم مجلس با یک تفحّص، بدون عمّامه + فیلم

فارس | سیاسی | سه شنبه، 07 تیر 1401 - 10:53
در حین مخالفت حجت الاسلام نقدعلی با تفحص از نحوه عملکرد وزارت نیرو در دولت حسن روحانی، شدت احساسی و هیجانی شدن وی منجر به افتادن عمامه‌اش شد و وی برای دقایقی، ایستاده و بدون عمامه و با در دست گرفتن پایه میکروفن صحبت کرد.
تفحص،تحقيق،مخالفت،نقدعلي،نيرو،خميني،عملكرد

در حین مخالفت حجت الاسلام نقدعلی با تفحص از نحوه عملکرد وزارت نیرو در دولت حسن روحانی، شدت احساسی و هیجانی شدن وی منجر به افتادن عمامه‌اش شد و وی برای دقایقی، ایستاده و بدون عمامه و با در دست گرفتن پایه میکروفن صحبت کرد.
به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، حجت الاسلام محمدتقی نقدعلی نماینده مردم خمینی شهر در مجلس شورای اسلامی در نشست علنی امروز سه شنبه 7 تیر پارلمان در روند بررسی گزارش کمیسیون کشاورزی درباره تصویب تقاضای تحقیق و تفحص از نحوه عملکرد وزارت نیرو در دولت حسن روحانی در خصوص انتقال آب بین حوضه ای اظهار داشت: کسی با تحقیق و تفحص مخالفت نیست، ما در کمیسیون کشاورزی حاضر شدیم.
این تحقیق و تفحص به نام تحقیق و تفحص کلی است، اما به نام یک استان.
اگر انتقال آب اشتباه است، به یزد و بروجن هم اشتباه است.
نماینده مردم خمینی شهر خطاب به رئیس کمیسیون کشاورزی گفت: به چه مجوزی تک روی کردید؟
و چرا تحقیق تفحص را یک جانبه تائید کردید؟
این چه مدیریتی است؟
تحقیق تفحصی که فقط به نفع چهارمحال باشد مورد قبول ما نیست.
به گزارش فارس، از جمله حاشیه‌های سخنان نماینده معمّم خمینی شهر در مخالفت با تحقیق و تفحص از نحوه عملکرد وزارت نیرو در خصوص انتقال آب بین حوضه ای، افتادن عمّامه وی به علت ناراحتی بود.
نقدعلی چند دقیقه‌ای بدون عمّامه صحبت کرد و بلافاصله هم میکروفون خود را به همراه پایه آن به دست گرفت و به‌صورت ایستاده به ادامه مخالفت خود پرداخت.
پس از دقایقی چند تن از نمایندگان که به دور وی جمع شده بودند، عمّامه وی را بر سرش گذاشتند.
انتهای پیام/