خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برنامه‌های سالروز شهادت امام جواد (ع) در حرم شاهچراغ (ع) اعلام شد- اخبار فارس - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 07 تیر 1401 - 08:32
به مناسبت 30 ذی القعده و سالروز شهادت حضرت امام جواد (ع)، مراسم سوگواری و عزاداری در حرم مطهر حضرت احمدابن موسی شاهچراغ (ع) برگزار می‌شود.
امام،جواد،شهادت،حضرت،محمد،مراسم،برگزار،روز،عشاء،سوگواري،عزاد ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، آخرین روز از ماه ذی‌القعده مصادف است با سالروز شهادت مظهر جود و سخا و علم و معرفت، امام محمد بن علی (ع) معروف به جواد الائمه (ع) که دوران عمر آن امام بزرگوار 25 سال و دوره امامتش 17 سال بوده است و با حیله خلیفه عباسی به شهادت رسید.
حضرت امام محمدتقی (ع) در سال 195 هجری قمری در مدینه منوره در دامان پدر بزرگوارش حضرت رضا (ع) و مادر ارجمندش بانویی به نام سبیکه چشم به جهان گشود.
نام مبارک ایشان محمد و القاب و کنیه‌های فراوانی دارد که مشهورترین لقب، جواد و معروف‌ترین کنیه‌اش ابوجعفر است.
امام نهم شیعیان در بین مردم به «جواد» معروف بود چراکه ایشان با دست بخشنده در شناسایی و کمک‌رسانی به نیازمندان پیش‌قدم بود و برای ارتباط گسترده و ترویج دین اسلام و آموزه‌های آن، در موقعیت‌های مختلف از مردم دلجویی می‌کرد.
ایشان دارای خصوصیت‌های اخلاقی و اجتماعی منحصربه‌فردی ازجمله بردباری، نیکو سخن گفتن، عابد و ایثار، پاسداری از حریم امامت، پارسایی، نبوغ در علم و دانش و سایر رفتار‌ها بود به‌گونه‌ای که باشخصیت بی‌نظیر و جامع کمالات و فضایل علمی و اخلاقی، دوست و دشمن را تحت تاثیر قرار می‌داد و به اعجاب و تحسین وامی‌داشت.
به مناسبت 30 ذی القعده و سالروز شهادت حضرت امام جواد (ع)، مراسم سوگواری و عزاداری شهادت امام جواد (ع) با حضور سخنرانان و مداحان در امامزادگان و بقاع متبرکه شاخص استان فارس برگزار می‌شود.
حرم مطهر احمدی و محمدی نیز به همین مناسبت برنامه‌هایی را تدارک دیده که روز چهارشنبه 8 تیرماه همراه با نماز مغرب و عشاء مراسم عزاداری با سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین محمد حسین حدائق و با مداحی محمد نائل برگزار می‌شود.
همچنین برای روز پنجشنبه 9 تیرماه همراه با نماز مغرب و عشاء و با قرائت دعای کمیل با نوای حاج خلیل نگهبان مراسم سوگواری در حرم مطهر حضرت شاهچراغ (ع) برگزار خواهد شد.
انتهای پیام/424/