خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 19 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پرتاب فضاپیما به فضا به منظور نابودی دو ماهواره ناکارآمد

باشگاه خبرنگاران | یادداشت | دوشنبه، 06 تیر 1401 - 14:41
انگلیس برای تصفیه زباله‌های فضایی تا سال ۲۰۲۶ با هدف نابودی دو ماهواره ناکارآمد، برنامه‌هایی را ترتیب داده است.
زباله،زمين،مدار،فضا،حذف،انگليس

انگلستان مجموعه‌ای از اقدامات جدید را اعلام کرده است که برای ارتقای پایداری در فضا و کمک به حذف میلیون‌ها قطعه زباله‌ که مدار نزدیک زمین را مسدود کرده‌اند، طراحی شده است.
به گزارش روزنامه انگلیسی «دیلی میل»، این پروژه که 5 میلیون پوند به عنوان بودجه از دولت انگلیس دریافت می کند، قرار است در سال 2026 راه اندازی شود.
این یک ایده جدید نیست، شرکت‌های فضایی خصوصی مانند ClearSpace و Astroscale در حال ساخت فضاپیمایی برای گرفتن زباله در مدار نزدیک زمین هستند، آنها بر حذف حتی یک تکه زباله هم تمرکز می‌کنند.
انگلیس می خواهد فضاپیمایی را به فضا پرتاب کند که بتواند دو ماهواره ناکارآمد را بردارد و آنها را به جو زمین بازگرداند تا سوزانده شود.
اگر ماموریت با موفقیت انجام شود، این اولین موفقیت در نوع خود خواهد بود که ثابت می کند یک فضاپیما می تواند بیش از یک تکه زباله را از بین ببرد.
این فضاپیما همچنین می تواند در مدار زمین باقی بماند و می تواند سوخت گیری کند تا بتواند زباله های بیشتری را پردازش کند.
آژانس فضایی انگلیس فاش کرد که 1.7 میلیون پوند برای 13 پروژه جدید برای کمک به ردیابی و حذف زباله های خطرناک در فضا فراهم کرده است.
این شامل یک ابزار مبتنی بر هوش مصنوعی است که می‌تواند اقدام مستقلی برای جلوگیری از برخورد انجام دهد و دیگری که چندین فضاپیمای کوچک را قبل از انتقال به جو برای دفع، روی زباله‌ها پرتاب می‌کند.