خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بهداد سلیمی نایب رئیس فدراسیون وزنه برداری شد

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | دوشنبه، 06 تیر 1401 - 14:12
با حکم سجاد انوشیروانی سرپرست فدراسیون وزنه برداری، بهداد سلیمی قهرمانی سابق تیم ملی به عنوان نایب رئیس این فدراسیون منصوب شد.
وزنه،فدراسيون،ملي،كشورمان

بعد از انتخاب شدن سجاد انوشیروانی به عنوان سرپرست فدراسیون وزنه برداری او در اولین اقدام خود تصمیم به تغییراتی در فدراسیون گرفت که امروز این تغییرات رقم خورد.
با حکم انوشیروانی بهداد سلیمی قهرمان سابق تیم ملی وزنه برداری کشورمان که در کارنامه خود قهرمانی جهان و المپیک را دارد به عنوان نایب رئیس فدراسیون وزنه برداری انتخاب شد.
حسین مقامی هم سمت سرپرست دبیری فدراسیون را برعهده گرفت.
پیش از این محسن بیرانوند دبیر فدراسیون وزنه برداری بود.
همچنین کوروش باقری سرمربی سابق تیم ملی وزنه برداری کشورمان هم به عنوان مدیر تیم‌های ملی منصوب شد.
بیشتر بخوانید
تیم ملی وزنه برداری کشورمان خود را برای حضور در بازی‌های کشور‌های اسلامی آماده می‌کند که مرداد به میزبانی ترکیه و در شهر قونبه برگزار می‌شود.