خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 26 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۱۴۹ زندانی جرایم غیر عمد در کهگیلویه و بویراحمد آزاد شدند

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 06 تیر 1401 - 13:00
یاسوج_ مدیرکل زندان‌ها و اقدامات تأمینی کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۱۴۹ زندانی با جرایم غیر عمد از زندان های استان آزاد شدند.
بيژني،زنداني،زندانيان،ابراز،پوشش،حمايت،استان،يكسال،جرايم،اشت ...

به گزارش خبرنگار مهر، منصور بیژنی ظهر دوشنبه در نشست با خبرنگاران، افزود: فاصله بین اول تیرماه ۱۴٠٠ تا چهارم تیر ۱۴٠۱، ۱۴۹ زندانی جرایم غیر عمد با ۷۷ میلیارد و ۵۷۰ میلیون بدهی آزاد شدند که ۸۲ درصد مبلغ مورد گذشت شکات قرار گرفت.
وی ابراز داشت: ۱۱ زن با جرایم غیر عمد در میان این زندانیان آزاد شده قرار داشت.
بیژنی با اشاره به اینکه ۱۷۳ زندانی جرایم غیر عمد در زندان‌های استان داریم، گفت: ۱۱۶ میلیارد تومان مجموع بدهی این افراد است.
بیژنی ابراز داشت: در بحث درمان و حمایت بهداشتی، طی یکسال گذشته ۱۵ هزار و ۸۲۴ ویزیت در زندان‌ها انجام و هیچ مورد فوتی کرونایی درون زندان نداشتیم.
بیژنی تصریح کرد: برنامه‌های اشتغال زندانیان به سه روش اجرایی شده است و در گروه اول پوشش زندانیان با رأی باز اجرایی شده است.
وی از ضعف اشتغال با کارگاه‌های درون زندانی کارآفرین محور در استان خبر داد و ابراز داشت: کارآفرینان در این محور می‌توانند از معافیت‌های مختلف استفاده کرده و از آنها برای استفاده از این ظرفیت دعوت می‌شود.
بیژنی با اشاره به تولید محصولات با اشتغال نشسته زندانیان، اظهار داشت: در مجموع ۹۸۴ زندانی در استان مشغول به کارند که ۸٠ درصد آمار محکومین را تشکیل می‌دهند.
بیژنی اظهار داشت: ۱۷۱۴ زندانی در طی یکسال اخیر در دوره‌های مهارت فنی و حرفه‌ای شرکت کرده و ۱۳۴۵ نفر موفق به دریافت گواهی پایان دوره شدند.
مدیرکل زندان‌های استان گفت: در بحث اجرای برنامه‌های فرهنگی، طی یکسال گذشته، ۳۸۶ حافظ قرآن داشتیم و سه هزار و ۵٠۳ مددجو در برنامه‌ها شرکت کردند.
وی افزود: در مجموع سه هزار و ۷۱۲ نفر در آموزش‌های مذهبی ما شرکت کردند.
بیژنی گفت: پوشش دو هزار و ۸۱ برنامه ورزشی در طی یکسال اخیر اجرایی و و ۷۲ نفر بی‌سواد نیز از دوره‌های سواد آموزی بهره بردند.
بیژنی با بیان اینکه با اجرای طرح دادرسی الکترونیک، از اعزام سنتی ۹۲ درصد اعزام‌ها جلوگیری شده است، گفت: فارغ از جرایم خاص، امروزه به شکل ویدئو کنفرانس بخش زیادی از جلسات دادگاه پوشش داده می‌شود.
وی با اشاره به اینکه کار فرهنگی _ آموزشی جای زندان بانی صرف را گرفته است، اظهار داشت: توسعه کمی و کیفی اشتغال زندانیان نیز از اولویت‌های ده گانه هدفگذاری شده است.
بیژنی با بیان اینکه نگرش جامعه باید نسبت به مقوله زندان و زندانی عوض شود، ابراز داشت: امروز وقتی نامی از زندانی آورده شود، متأسفانه برخی خانواده زندانی را در سبد زندانی می‌بینند.
بیژنی افزود: باید در افکار عمومی برای تغییر این نگرش اشتباه، کار شود.
مدیرکل زندان‌های استان از حمایت ۶٠٠ خانواده متأهل نیازمند با پوشش نهادهای حمایتی خبر داد و ابراز داشت: خانواده‌ها تا زمان زندانی بودن سرپرست‌ها مورد حمایت قرار می‌گیرند.
وی افزود: شش میلیارد تومان تاکنون به ۶۰۰ خانوار جامعه هدف پرداخت شده است.
بیژنی گفت: ۴۵٠ خانواده زندانی نیز زیر پوشش حمایت انجمن‌های حمایت از زندانیان قرار گرفتند.
بیژنی خاطرنشان کرد: ۲۵٠٠ بسته معیشتی نیز در میان خانواده زندانیان توزیع شده است.
بیژنی تصریح کرد: امروزه هدف از حصر، اصلاح و تربیت است و در مجموعه زندان‌ها کارهای اصلاحی و تربیت انجام می‌شود و احترام به عزت و کرامت انسانی و تعلیم روحیات دینی و فرهنگی برای افراد مورد تاکید است.