سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پرداخت وام ودیعه مسکن به زودی عملیاتی می‌شود

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | دوشنبه، 06 تیر 1401 - 12:44
روابط عمومی بانک مرکزی اعلام کرد: در شورای پول و اعتبار پرداخت وام کمک ودیعه مسکن تا سقف ۴۰ هزار میلیارد تومان تصویب شد.
مسكن،تومان،وديعه،وام

روابط عمومی بانک مرکزی اعلام کرد: برای حمایت از مستاجران، بانک مرکزی بخشنامه مربوط به وام ودیعه مسکن را ۱۰خرداد به بانک‌ها ابلاغ کرد.
دستورالعمل نحوه معرفی متقاضیان از سوی وزارت راه و شهرسازی باید اعلام می‌شد که این موضوع امروز با حضور معاون مسکن و ساختمان و راه و مدیران مربوطه در بانک مرکزی نهایی شد.
با شیوه نامه‌ای که امروز وزارت راه و شهرسازی ارائه کرد، قرار شد تا امروز نهایی و به شبکه بانکی ابلاغ شود، پرداخت وام کمک ودیعه مسکن نیز به زودی عملیاتی می‌شود.
در شورای پول و اعتبار پرداخت وام کمک ودیعه مسکن تا سقف ۴۰ هزار میلیارد تومان تصویب شد.
به طوری که این تسهیلات در تهران ۱۰۰ میلیون تومان، در کلانشهر‌ها ۷۰ میلیون تومان و در سایر مناطق شهری ۴۰ میلیون تومان تعیین و به متقاضیان واجد شرایط پرداخت می‌شود.