خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نشست فوق‌العاده مقامات اروپایی درباره برجام/ پامپئو به بروکسل می‌رود

تسنیم | بین‌الملل | دوشنبه، 23 اردیبهشت 1398 - 09:48
وزیر خارجه آمریکا برنامه سفر به روسیه را تغییر داده است تا با مقام‌های اروپایی در بروکسل درباره ایران مذاکره کند.
خارجه،بروكسل،ايران،سوچي،مايك

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، یک مقام وزارت خارجه آمریکا گفت: مایک پامپئو وزیر خارجه ایالات متحده برنامه سفرش به روسیه را تغییر داده ست تا با سفر به بروکسل با مقام‌های اروپایی درباره ایران گفتگو کند.
وی در ادامه افزود: مایک پامپئو برنامه سفر به مسکو را لغو کرده است ولی قصد دارد روز سه شنبه با ولادیمیر پوتین رئیس جمهور و سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه در شهر سوچی دیدار کند.
همچنین قرار است روز دوشنبه فدریکا موگرینی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا به همراه وزرای خارجه انگلیس، فرانسه و آلمان در بروکسل نشست فوق العاده برگزار کنند تا درباره تصمیم برجامی اخیر ایران رایزنی کنند.
پامپئو قصد دارد امروز دوشنبه با مقام‌های اروپایی در بروکسل درباره ایران و سایر موضوعات دیگر گفتگو کند و سپس به شهر سوچی خواهد رفت.
انتهای پیام/