خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

طرح ۳۱۳ در آذربایجان‌غربی اجرا می‌شود

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 06 تیر 1401 - 10:00
ارومیه - معاون فرهنگی کمیته امداد امام خمینی(ره) آذربایجان‌غربی از اجرای طرح ۳۱۳ با همکاری تبلیغات اسلامی استان خبر داد.
طرح،امداد،تبليغات،كميته،حوزه،همكاري،اسلامي

به گزارش خبرنگار مهر، فاضل قانع یکشنبه شب در جمع رؤسای ادارات تبلیغات اسلامی آذربایجان غربی اظهار کرد: با توجه به تأثیر گذاری روحانیت در بین مردم تلاش شده تا طرح ۳۱۳ در روستاهای استان که دارای روحانی مستقر، امام محله و طرح هجرت هستند با همکاری حوزه علمیه و تبلیغات اسلامی برای کاهش آسیب‌های اجتماعی اجرا شود و در این طرح از ظرفیت روحانیون اهل سنت هم استفاده می‌شود.
وی ادامه داد: طرح ۳۱۳ سال گذشته با همکاری حوزه علمیه آذربایجان‌غربی با هدف کاهش آسیب‌های اجتماعی در استان آغاز شد و در این طرح از ظرفیت‌های حوزه و روحانیت تبلیغات اسلامی استفاده می‌شود.
قانع گفت: در این طرح خانواده‌هایی که از سوی کمیته امداد معرفی می‌شوند با همکاری روحانیون مستقر در روستاها تلاش می‌شود تا مشکلات آنها حل شود و در جلسه نخست که روحانیون با این خانواده‌ها آشنا می‌شوند هدیه‌ای به این خانواده‌ها تقدیم می‌کنند و در بازه زمانی پنج ماهه مشکل اصلی آنها احصا و حل می‌شود.
معاون فرهنگی کمیته امداد امام خمینی (ره) آذربایجان‌غربی تصریح کرد: مراکز نیکوکاری کمیته امداد با شعار «از مردم برای مردم» در مساجد ایجاد می‌شود و کسانی که علاقه‌مند هستند می‌توانند با حضور در کمیته امداد و معرفی هیئت امنا مرکز نیکوکاری را تشکیل و کمک‌های مردمی و خیران را به صورت برنامه‌ریزی شده به سمت نیازمندان هدایت کنند.
وی با بیان اینکه امروزه هزینه‌های زندگی بسیار بالا بوده و لازم است از ظرفیت دیگر مجموعه‌ها خصوصاً خیران استفاده شود، گفت: با توجه به تأثیر گذاری روحانیت در بین مردم تلاش شده تا طرح ۳۱۳ در روستاهای استان که دارای روحانی مستقر، امام محله و طرح هجرت هستند با همکاری حوزه علمیه و تبلیغات اسلامی برای کاهش آسیب‌های اجتماعی اجرا شود.