خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آغاز همایش سراسری قوه قضائیه/ اژه ای: مردم با پیروی از امامین خود بر تمامی توطئه های دشمن پیروز شدند

مشرق | سیاسی | دوشنبه، 06 تیر 1401 - 09:34
همایش سراسری قوه قضائیه، صبح دوشنبه ششم تیر ماه ۱۴۰۱، با حضور رؤسای قوای سه گانه کشور در سالن اجلاس سران آغاز شد.
پيروز،قضائيه،قوه،امام،قدرت،رئيس،امت

به گزارش مشرق، حجت الاسلام محسنی اژه ای، رئیس قوه قضائیه در همایش قوه قضائیه که با حضور رئیس جمهور، رئیس مجلس شورای اسلامی و دیگر مسئولان کشور برگزار شد، اظهار کرد: خداوند را برای این همدلی و این همایش سپاسگزارم.
وی ضمن گرامیداشت هفته قوه قضائیه و شهدای هفتم تیرماه به ویژه آیت‌الله بهشتی گفت: زمانی انقلاب اسلامی ایران به پیروزی دست پیدا کرد، جهان بین دو قدرت شرق و غرب مادی تقسیم شده بود و کسی گمان نمی کرد یک نهضت دینی بدون وام گرفتن و اتکا به یکی از این قدرت ها پیروز شود.
رئیس قوه قضائیه خاطرنشان کرد: با عنایت خداوند و با دست یک بنده صالح و امت دین باور انقلاب عظیمی پیروز شد.
امام عزیز با باور امت خود توانست یک معجزه بیافریند و ثابت کند قدرت الهی با توجه مردم بر قدرت های مادی پیروز خواهد شد.
وی ادامه داد: مردم یک دل و هم صدا با پیروی از امام دیروز و امام امروز خود بر تمامی توطئه های دشمن پیروز شدند، پیوند وسیع امام و امت توانست حکمرانی جدید به نام مردم داری دینی را پایه گذاری کند و آن را به جهانیان معرفی کند.
این خبر در حال به روز رسانی است...