سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تکلیف شورای شهر شیراز به شهرداری برای استفاده از انرژی های نو

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 05 تیر 1401 - 18:54
شیراز - اعضای شورای شهر شیراز طرح یک فوریتی، در خصوص استفاده و حمایت از انرژی‌های پاک و تجدید پذیر در شهرداری شیراز ارائه کردند.
شهرداري،شيراز،تجديد،پاك،ظرف،پذير،ارائه،اجراي،تهاتر،زمانبندي

به گزارش خبرنگار مهر، اعضای شورای اسلامی شهر شیراز بعد از ظهر یکشنبه در صحن علنی شورای اسلامی، شهرداری را مکلف کردند تا ظرف مدت سه سال با مشارکت سرمایه‌گذاران یا از منابع شهرداری نسبت به تأمین ۲۰ درصداز انرژی مصرفی ساختمان‌ها و مراکز زیرمجموعه خود از انرژی‌های پاک و تجدید پذیر اقدام نماید.
این در حالی است که شهرداری باید ظرف مدت ۵ سال ۳۰% از انرژی مصرفی تمامی ساختمان‌ها و مراکز تابعه شهرداری از انرژی‌های پاک و تجدید پذیر تأمین شود.
البته ظرف مدت دو ماه نسبت به ارائه لایحه فرهنگ‌سازی و ترویج استفاده از انرژی‌های پاک و تجدید پذیر و بسته‌های مشوق شهروندان اقدام نماید.
لازم به ذکر است که ظرف مدت سه ماه نسبت به مطالعات و ارائه لایحه و ایجاد زیرساخت لازم صدور گواهی‌نامه سبز به ساختمان‌ها و مجموعه‌هایی که در آن علاوه بر بهینه سازی مصارف از جنبه‌های مختلف انرژی‌های پاک و تجدید پذیر استفاده می‌نمایند را فراهم نماید.
شهرداری هر سه ماه یکبار نتیجه اقدامات صورت پذیرفته در خصوص تبدیل شیراز به شهر زیست‌پذیر دوستدار محیط زیست به شورا ارائه نماید.
اعضای شورای شهر شیراز همچنین در مصوبه‌ای مبنی بر انعقاد تفاهم نامه و قرارداد اجرای زیر گذر گویم، را به تصویب رساندند
براساس این مصوبه به شهرداری شیراز اجازه داده می‌شود با رعایت صرفه و صلاح شهرداری و در اجرای بند یک ماده ۳۱ آئین نامه معاملات شهرداری تهران تسری یافته به کلان شهرها و مراکز استان‌ها نسبت به انعقاد تفاهم نامه و قرارداد جهت اجرای زیر گذر گویم با قرارگاه خاتم الانبیا و مؤسسات وابسته به صورت تأمین مالی غالب تهاتری با میزان ۷۵% تهاتر و به مبلغ پنج هزار و ششصد میلیارد ریال اقدام نماید.
البته شهرداری شیراز مکلف است برنامه زمانبندی جهت اجرای پروژه در طول مدت ۱۸ به صورت کامل تدوین کرده و تاریخ شروع عملیات اجرایی به صورت شفاف مشخص گردد.
هزینه جابجایی تأسیسات زیر ساختی معارض با پروژه در صورت امکان با پیمانکار باشد (در قالب تهاتر) و زمانبندی تحویل املاک مشخص شده در قالب تهاتر که پیشنهاد زمانبندی و تقسیم املاک بر اساس پیشرفت فیزیکی و مالی پروژه نیز به شورا ارائه دهد.