خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بازسازی بافت فرسوده در کرمانشاه نیازمند ارائه تسهیلات است

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 05 تیر 1401 - 18:41
کرمانشاه- مدیرکل دفتر فنی استانداری کرمانشاه گفت: بازسازی بافت فرسوده در کرمانشاه نیازمند ارائه تسهیلات است.
كرمانشاه،فرسوده،ارائه،ساخت،بسترها،ارجمندي،استانداري

به گزارش خبرنگار مهر، محسن ارجمندی عصر یکشنبه در نشست بررسی وضعیت بافت فرسوده کرمانشاه که با حضور مدیران دستگاه‌های عضو در سالن شهید سلیمانی استانداری کرمانشاه برگزار شد، اظهار کرد: استاندار کرمانشاه در آخرین نشست شورای مسکن استان خواهان بررسی و ارائه مشوق‌های تازه برای احیای بافت‌های فرسوده استان کرمانشاه و به ویژه شهر کرمانشاه و ایجاد یک تحول مثبت در وضعیت نامناسب فعلی شد.
وی افزود: وجود تعداد زیادی واحد مسکونی با متراژ بسیار پایین در بافت‌های فرسوده یکی از موانع رونق ساخت و ساز در این بافت‌ها است که با تشویق مالکین این واحدها برای مشارکت در ساخت پروژه‌ای مسکونی و تجمیع آنها می‌توان به حل این مشکل کمک کرد.
مدیرکل دفتر فنی استانداری کرمانشاه مهیا کردن بسترها برای ورود تشویق سرمایه گذاران را یکی دیگر از راهکارهای اثرگذار دانست و تصریح کرد: ترغیب افراد برای سرمایه گذاری در بافت‌های فرسوده نیازمند ارائه مشوق‌های مناسب همچون کاهش هزینه انشعابات و ماده ۱۰۰، افزایش تراکم، ارائه تسهیلات مناسب و … است که باید از طریق شورای مسکن و کمیسیون ماده پنج تصویب و ارائه شود.
ارجمندی خاطرنشان کرد: فراهم شدن بسترها برای رونق ساخت و ساز در بافت‌های فرسوده به پویایی اقتصادی و همچنین کاهش آسیب‌های اجتماعی در این مناطق بسیار کمک می‌کند.