خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 19 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پمپئو به مسکو نمی‌رود/سفر به بروکسل برای گفت‌وگو با مقامات اروپایی درباره ایران

ایسنا | سیاسی | دوشنبه، 23 اردیبهشت 1398 - 09:12
وزیر امور خارجه آمریکا برنامه سفرش به روسیه را که قرار بود امروز در مسکو حضور یابد تغییر داد و پیش از سفر به روسیه به بروکسل می‌رود تا با مقامات اروپایی درباره ایران گفت‌وگو کند.
بروكسل،خارجه،سفر،روسيه،ايران

وزیر امور خارجه آمریکا برنامه سفرش به روسیه را که قرار بود امروز در مسکو حضور یابد تغییر داد و پیش از سفر به روسیه به بروکسل می‌رود تا با مقامات اروپایی درباره ایران گفت‌وگو کند.
به گزارش ایسنا به نقل از رویترز، مایک پمپئو وزیر امور خارجه آمریکا، سفر خود را به مسکو لغو خواهد کرد، اما همان طور که برنامه‌ریزی شده بود با ولادیمیر پوتین و سرگئی لاوروف در سوچی دیدار خواهد کرد.
به گفته یک مقام مطلع که می‌خواست نام او فاش نشود، پمپئو که از از واشنگتن راهی بروکسل شده است، روز دوشنبه پیش از سفر به روسیه با مقامات اروپایی درباره ایران و مسائل دیگر گفت‌وگو خواهد کرد.
به دنبال اقدام متقابل ایران مبنی بر کاهش سطح تعهدات برجامی خود، وزیران خارجه آلمان، انگلیس و فرانسه امروز در بروکسل نشستی برگزار خواهند کرد تا به بررسی این مسئله بپردازند.
انتهای پیام