خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 10 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

قانون مجازات شرکت‌های اینترنتی در چین تصویب شد

باشگاه خبرنگاران | یادداشت | یکشنبه، 05 تیر 1401 - 10:18
کشور چین، قانون مجازات شرکت های اینترنتی را به دلیل سوء استفاده از رقابت در بازار تصویب کرد.
چين،قانون،اينترنتي،اصلاحات،قوانين،رقابت،اقتصاد،بازار

قوه مقننه چین روز جمعه اصلاحیه‌ای را در قانون ضد انحصار رقابت به منظور ایجاد یک محیط عادلانه، شفاف و قابل پیش بینی برای فعالان تجاری اینترنتی تصویب کرد.
به گزارش سایت gadgetsnow، این اصلاحات برای شرکت‌های دیجیتالی و اینترنتی از اول آگوست اعمال خواهد شد.
کشور چین در دو سال گذشته به دلیل جلوگیری از جرایم اینترنتی نظارت خود را بر اقتصاد وب سایت‌ها تقویت کرده است.
سال گذشته، مقامات این کشور در ۹۸ مورد، برای شرکت‌های بزرگ همچون Tencent، Alibaba، Meituan، Didi Chuxing، JD.com و Baidu مجازات‌های اداری صادر و آن‌ها را در مجموع به پرداخت ۲۱.۷۴ میلیارد یوان معادل ۳.۲۵ میلیارد دلار جریمه کردند.
به گزارش شینهوا، این اصلاحات که در جلسه پایانی کمیته دائمی سیزدهمین کنگره ملی به تصویب رسیده، روشن می‌کند که چین قوانین رقابتی سازگار با اقتصاد بازار سوسیالیستی را تدوین و اجرا خواهد کرد.
اصلاحات مربوط به قانون ضد انحصار رقابت در چین، از رقابت منصفانه در بازار محافظت می‌کند و مقررات درباره حفاظت از حریم خصوصی و اطلاعات شخصی را قاعده مند می‌کند.
به گزارش گلوبال تایمز، اجرای این قانون دور جدیدی را در عادی سازی نظارت مبتنی بر قوانین چین نشان می‌دهد.
لیو دینگ‌دینگ تحلیلگر بازار پکن می‌گوید: قانون بازنگری شده اقتصاد کلی برنامه را با قوانین استاندارد تنظیم می‌کند و کارمندان صنعت می‌توانند بر اساس اصل توسعه با کیفیت بالا و در چارچوب قانون به کار خود ادامه دهند.
بیشتر بخوانید