خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پوتین: آمریکایی‌ها ۲۰۰ سلاح هسته‌ای در ۶ کشور اروپایی دارند

مهر | بین‌الملل | شنبه، 04 تیر 1401 - 20:23
رییس جمهور روسیه امروز در کنفرانس مطبوعاتی مشترک با همتای بلاروسی خود در سن پترزبورگ گفت: در اروپا، آمریکایی ها ۲۰۰ سلاح تاکتیکی هسته ای در ۶ کشور عضو ناتو دارند.
روسيه،لوكاشنكو،بلاروس،الكساندر،مسكو،مطبوعاتي

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، ولادیمیر پوتین و الکساندر لوکاشنکو رؤسای جمهور دو کشور روسیه و بلاروس امروز شنبه پس از دیدار در شهر سن پترزبورگ در کنفرانس مطبوعاتی مشترکی شرکت کردند.
رییس جمهور روسیه در این کنفرانس مطبوعاتی در خصوص «اتحادیه روسیه و بلاروس» اعلام کرد: همه مسائل به توافق رسیده است، این موضوع در حال تحقق کامل است.
در اروپا، آمریکایی ها ۲۰۰ مهمات تاکتیکی هسته ای در ۶ کشور عضو ناتو دارند؛ همچنین، ۲۵۷ هواپیما برای استفاده آنها آماده شده است.
مسکو ظرف چند ماه آینده، سامانه های «اسکندر-ام» را به مینسک تحویل خواهد داد.
الکساندر لوکاشنکو همتای بلاروسی وی نیز گفت: انزوای کالینینگراد توسط لیتوانی در واقع اعلان جنگ است.
از مسکو می خواهیم تا پاسخی متقابل نسبت به رفتار خصمانه غرب در نظر گیرد.
ادامه دارد....