سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش ۵۰درصدی شکایت علیه اصحاب رسانه/ دو نفر از سارقان بانکی ملی هنوز به کشور بازنگشتند

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | شنبه، 04 تیر 1401 - 17:11
تعداد شکایت و دعاوی علیه اصحاب رسانه در سه ماه نخست امسال به نسبت سه ماه نخست سال گذشته ۵۰ درصد افزایش داشته است.
فقره،منتهي،صدور،مختومه

دادستان تهران خبر داد
علی صالحی، دادستان تهران گفت: تعدادی از متهمین سرقت بانک ملی دستگیر شدند اما دو نفر از متهمین که از کشور فرار کرده بودند بازداشت شدند اما تاکنون به کشور بازنگشته‌اند.
اموال سرقت شده کد گذارش و وزن شده و در خزانه بانک هستند و پرونده در حال رسیدگی است.
به گفته علی صالحی دعاوی علیه رسانه‌ ها در سال ۱۴۰۰، ۳۱۹ فقره بوده که ۹۱ فقره مفتوح است و ۲۲۸ فقره مختومه که از این تعداد، ۱۸۹ فقره با منع تعقیب مختومه شده است و ۳۹ فقره منتهی به جلب و کیفرخواست شده است و صدور حکم محکومیت ۲۰ فقره بوده و ۱۹ فقره منتهی به صدور برائت شده است که عناوین اتهامی نشر مطالب خلاف واقع و توهین و افترا بوده است که با جزای نقدی، منتهی به صدور حکم شده است.