خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۲۶ بیمار جدید مبتلا به کرونا در اصفهان شناسایی شد

مهر | استان‌ها | شنبه، 04 تیر 1401 - 16:24
اصفهان – ۲۶ مبتلای جدید به کرونا طی ۲۴ ساعت گذشته در مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان شناسایی شد.
كرونا،بيمار،اصفهان،دانشگاه

به گزارش خبرنگار مهر، بر اساس اعلام دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از روز سوم خرداد تا امروز چهارم تیرماه تعداد ۱۶۳ بیمار مشکوک به کرونا به مراکز درمانی تحت پوشش این دانشگاه مراجعه کرده‌اند که از این تعداد ۲۶ بیمار مبتلا به کرونا در اصفهان شناسایی شده است و در این بازه زمانی ۱۹ نفر در مراکز درمانی بستری شده‌اند.
در حال حاضر نیز ۷۲ بیمار مبتلا به کرونا در مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بستری هستند که ۹ بیمار در بخش مراقبت‌های ویژه تحت درمان قرار گرفته‌اند.
همچنین طی ۲۴ ساعت اخیر نیز ۱۳ بیمار بهبود یافته کرونا از مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ترخیص شده‌اند.
در شهرستان‌های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان طی ۲۴ ساعت گذشته هیچ فوتی کرونا ثبت نشده است.
همچنین طبق اعلام این نهاد از ابتدای پاندمی کرونا تاکنون یک میلیون و ۴۸۲ هزار و ۶۲۶ بیمار قطعی و مشکوک کرونا به مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان مراجعه کردند که از این تعداد ۴۹۰ هزار و ۱۰۳ نفر بیمار قطعی مبتلا به کرونا بوده‌اند.
از ابتدای آغاز این پاندمی ۱۸ هزار و ۴۴۶ بیمار مشکوک و قطعی مبتلا به کرونا در مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان جان خود را از دست دادند که ۱۱ هزار و ۶۹۲ فوتی قطعی و ۶ هزار و ۷۵۴ نفر فوتی مشکوک به کرونا بوده‌اند.
۱۴۰ هزار و ۱۶۹ بیمار بهبود یافته کرونا از مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ترخیص شده‌اند.