خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 15 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

الجزایر از پاریس خواست سریعا سفیر فرانسه را تغییر دهد

مهر | بین‌الملل | دوشنبه، 23 اردیبهشت 1398 - 07:33
بر اساس گزارش تلویزیون الجزایر، وزارت خارجه این کشور از پارس خواست تا سفیر فرانسه را در الجزایر تغییر دهد.
الجزاير،فرانسه،سفير،منابع

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المیادین، تلویزیون الجزایر اعلام کرد که وزارت امور خارجه این کشور از فرانسه خواسته است به سرعت سفیرش را در این کشور تغییر دهد.
منابع آگاه اعلام کردند سفیر فرانسه در الجزایر عنصر نامطلوب خوانده شده است.
این منابع افزودند مقامات الجزایر تهدید کرده اند اگر سفیر فرانسه تغییر نکند تدابیر دیپلماتیک لازم را اتخاذ خواهند کرد.
منابع آگاه به شبکه یک تلویزیون الجزایر گفتند سفیر فرانسه در الجزایر حاکمیت این کشور را نقض و در امور داخلی الجزایر دخالت کرده است.
آنها تاکید کردند سفیر فرانسه با نشست مشکوکی که «احمد قائد صالح» رئیس ستاد ارتش از آن پرده برداشت ارتباط داشته است.