سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کاهش کیفیت هوا در چهارمحال و بختیاری

مهر | استان‌ها | جمعه، 03 تیر 1401 - 10:23
شهرکرد- مدیر کل هواشناسی چهارمحال و بختیاری گفت: برای دو روز آینده کاهش کیفیت هوا در استان پیش بینی می شود.
دماي،كاهش،روز،هوا،استان،گذشته

مهران چراغ پور در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: بر اساس بررسی آخرین نقشه‌های هواشناسی و تصاویر ماهواره‌ای، طی دو روز آینده وزش باد به نسبت شدید، خیزش گرد و خاک در نقاط مستعد، گرد و غبار، کاهش دید و کاهش کیفیت هوا پیش بینی می‌شود.
وی با بیان اینکه در روز گذشته سرعت باد در استان به ۷۳ کیلومتر بر ساعت رسید، تصریح کرد: دمای هوا امروز و فردا روند کاهش نسبی خواهد داشت.
مدیر کل هواشناسی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه دمای هوا از روز یکشنبه افزایش خواهد یافت، عنوان کرد: کشاورزان علاوه بر تنظیم دمای گلخانه‌ها به دلیل وزش بادهای شدید و به نسبت شدید سازه‌ها و پوشش گلخانه‌ها را مستحکم کنند.
چراغ‌پور با اشاره به اینکه در شبانه روز گذشته حداقل و حداکثر دمای مرکز استان به ترتیب ۱۴ و ۳۳ درجه بالای صفر بوده است، عنوان کرد: طی ۲۴ ساعت گذشته «بلداجی» با دمای مثبت ۱۰ سردترین و «لردگان» با دمای ۳۵ درجه بالای صفر گرم‌ترین نقاط چهارمحال و بختیاری بوده اند.
وی با بیان اینکه از اول مهر ماه تا کنون میانگین وزنی بارش‌ها در استان ۵۰۷ میلیمتر بوده است، اظهار کرد: بارش‌ها نسبت به بلند مدت ۱۴ درصد کاهش یافته است.