خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هزار و ۱۵۳ خودروی حامل قاچاق سوخت در هرمزگان شناسایی و توقیف شد

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 02 تیر 1401 - 20:06
بندرعباس - فرمانده انتظامی هرمزگان گفت: با تلاش همه جانبه و شبانه روزی پلیس استان در سه ماهه سال جاری هزار و ۱۵۳ دستگاه خودرو سبک و سنگین حامل و فعال در قاچاق سوخت شناسایی و توقیف شده‌ است.
سوخت،استان،قاچاق،انتظامي،پاكسازي،كالا،هرمزگان،جعفري،سردار،فر ...

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار غلامرضا جعفری اظهار داشت: در راستای مقابله با پدیده قاچاق کالا و سوخت ماموران پلیس امنیت اقتصادی استان با همکاری سایر مأموران انتظامی استان، طرح های پاکسازی نقاط و محلات آلوده را اجرا کرده‌اند.
وی افزود: در اجرای این طرح‌ها وهمچنین کنترل و پایش شبانه روزی محورهای فرعی و اصلی استان در مناطق مختلف استان و ایستگاه‌های بازرسی و ضمن پاکسازی مناطق آلوده به قاچاق سوخت، ۵۸۴ دستگاه خودرو سواری موسوم به شوتی و ۵۶۹ دستگاه خودرو سنگین حامل و فعال در قاچاق کالا و سوخت شناسایی و توقیف شده اند.
سردار جعفری اظهار داشت: از ابتدای سال جاری با تلاش همه جانبه صورت گرفته توسط مجموعه کارکنان انتظامی استان جمعاً ۳ میلیون و ۶۷۴ هزار لیتر سوخت از قاچاقچیان و محل‌های دپو سوخت کشف و ضبط و تعداد ۸۸۴ نفر از عوامل و عناصر قاچاق سوخت دستگیر و با تشکیل پرونده به مراجع قضایی معرفی شده اند.
فرمانده انتظامی استان هرمزگان خاطر نشان کرد: نیروی انتظامی در این راستا از هیچ کوششی دریغ نکرده و در این رابطه شهدای عزیزی هم تقدیم نظام و انقلاب کرده است.
وی تصریح کرد: بنابراین برای مقابله ریشه ای با پدیده شوم قاچاق سوخت لازم دستگاه‌های مسئول با انجام به موقع و صحیح وظایف و مسئولیت‌های خود نقش بهتری ایفا کنند.
فرمانده انتظامی استان هرمزگان گفت: از طرفی هم مردم خوب و قدر شناس استان نیز می توانند در صورت مشاهده و برخورد با هرگونه قاچاق کالا، سوخت و مواد مخدر در سطح خرد و کلان از طریق سامانه تلفنی مرکز فوریت های ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند تا در کمترین زمان نسبت به پاکسازی محل، شناسایی و دستگیری مجرمان و متخلفین اقدام شود.