خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

صدور سند تک برگ برای ۵۰ هزار هکتار از اراضی ملی جهرم

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 02 تیر 1401 - 18:56
جهرم - رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری جهرم از صدور سند تک برگ برای ۵۰ هزار هکتار از اراضی ملی این شهرستان خبر داد.
اراضي،ملي،برگ،سند،تك

به گزارش خبرنگار مهر، ابراهیم شهسواری عصر پنجشنبه در جمع خبرنگاران، گفت: در راستای تحقق اهداف سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور و یکپارچه سازی اراضی ملی ۵۰ هزار هکتار از اراضی ملی این شهرستان به سند تک برگ مجهز شد.
وی افزود: این اراضی در ۵۴ پلاک و ۷۴ فقره سند، با اخذ سند تک برگ، تحت مالکیت دولت قرار گرفت.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان جهرم عنوان کرد: جلوگیری از تخریب و تصرف اراضی ملی، تسریع در روند پاسخگویی به استعلامات، کاهش پرونده‌های قضائی و تثبیت مالکیت دولت بر اراضی ملی از جمله اهداف اجرای این طرح «صدور اسناد تک برگ اراضی ملی» است.
شهسواری عنوان کرد: این اقدام با همکاری اداره ثبت اسناد و املاک شهرستان انجام شده است.