خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 22 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برج «خلیج فارس» قزوین تخلیه می‌شود

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 02 تیر 1401 - 18:47
قزوین – برج خلیج فارس قزوین تا رفع کامل نواقص و ایمن سازی ساختمان تخلیه خواهد شد.
قزوين،برج،تخليه،مالكين،ظرف،مهر

به گزارش خبرنگار مهر، شهردار قزوین در نامه‌ای به مالکین برج خلیج فارس با اشاره به دستور دادستان قزوین و همچنین با توجه به اخطارهای مکرر شهرداری قزوین و سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی از مالکین خواست تا ظرف یک هفته این برج را تخلیه کنند.
در این نامه عنوان شده که همه قسمت‌های برج اعم از شهربازی و سایر کاربری‌ها تا رفع کامل نواقص و ایرادات موجود که احتمال بروز خطرات جبران ناپذیری را در آینده به همراه خواهد داشت ظرف مدت یک هفته نسبت به تخلیه برج اقدام کنند در غیر این صورت شهرداری قزوین با هماهنگی فرماندهی انتظامی و سایر دستگاه‌های ذیربط نسبت به تخلیه و پلمب برج اقدام خواهد کرد.
این برج در حالی تخلیه خواهد شد که بنا به مدیرکل دفتر شهری و شهرداری‌های استانداری قزوین پیش از این اعلام کرده بود ۷۰ برج نا امین در قزوین وجود دارد.
همچنین کلهر رئیس نظام مهندسی قزوین نیز در گفتگو با خبرنگار مهر عنوان کرده بود در قزوین ۲۰ برج نا ایمن وجود دارند که بدون پایان کار هم اکنون فعال بوده و دارای سکنه هستند.