خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انکونکو تا 2026 با لایپزیگ تمدید کرد- اخبار فوتبال جهان - اخبار ورزشی تسنیم

تسنیم | ورزشی | پنجشنبه، 02 تیر 1401 - 15:53
مهاجم تیم فوتبال لایپزیگ با وجود دریافت پیشنهادهای فراوان ترجیح داد که قراردادش را با تیم فعلی خود تمدید کند.
لايپزيگ،تيم،قراردادش،تمديد،مهاجم،فرانسوي

به گزارش خبرگزاری تسنیم، کریستوفر انکونکو مهاجم فرانسوی تیم فوتبال لایپزیگ قراردادش با این تیم را تا سال 2026 تمدید کرد.
انکونکو به سبب آمار خوب گلزنی‌‌اش در فصل اخیر به شدت مورد توجه قرار گرفته بود و از منچستریونایتد و چلسی به‌عنوان دو مشتری اصلی‌اش یاد می‌شد، اما او تصمیم گرفت خودش را برای چهار سال دیگر به تیم شرق آلمان متعهد کند.
مهاجم 24 ساله فرانسوی که سال 2019 از پاری‌سن‌ژرمن به لایپزیگ پیوست، در 50 بازی‌اش در تمامی رقابت‌های فصل گذشته، 35 گل زد و 19 پاس گل داد تا جزو بهترین گلزنان فوتبال اروپا باشد.
انکونکو پس از تمدید قراردادش گفت: من خوشحالم که به پوشیدن پیراهن لایپزیگ ادامه می‌دهم.
بد از کسب دستاورد مهمی مانند قهرمانی در جام حذفی، مشخص شد که داستان من در لایپزیگ هنوز تمام نشده است و چیزهای بیشتری می‌خواهم.
تلاش‌های باشگاه برای حفظ من واقعاً تحت تأثیرم قرار داد.
بنابراین از همه آنها بابت اعتمادی که به من نشان دادند به خصوص مدیراجرایی باشگاه اولیور مینتزلاف تشکر می‌کنم.
قرارداد قبلی انکونکو با لایپزیگ تا سال 2024 اعتبار داشت.
انتهای پیام/