برخورد ۲ خودروی سمند و نیسان یک فوتی و ۵ مصدوم برجای گذاشت
مهر
|
استانها
|
چهارشنبه، 01 تیر 1401 - 22:06
اندیمشک- مسئول روابط عمومی فوریتهای پزشکی خوزستان گفت: در پی برخورد دو خودروی سمند و نیسان در محور دهلران به اندیمشک، یک نفر فوت کرد و ۵ نفر نیز مصدوم شدند.

عارف شرهانی اصل در گفتوگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در محور دهلران به اندیمشک در محدوده پمپ بنزین سرخه برخورد یک خودروی نیسان با یک خودروی سمند در ساعت ۱۴ ظهر امروز چهارشنبه حادثه آفرید.
وی افزود: در این حادثه سه زن و دو مرد مصدوم شدند؛ همچنین مصدومان برای ادامه درمان به بیمارستان امام علی اندیمشک منتقل شدند.
مسئول روابط عمومی فوریتهای پزشکی خوزستان گفت: در این سانحه سه نفر خانم ۵۶ ساله، ۲۶ ساله و ۱۷ ساله و دو نفر مرد ۴۴ ساله و ۳۲ ساله نیز مصدوم شدند.
شرهانی اصل با بیان اینکه در سانحه برخورد نیسان و سمند یک مردم ۶۲ ساله نیز جان خود را از دست داد، تصریح کرد: شهروندان در زمان سفر باید همه قوانین راهنمایی و رانندگی را مدنظر قرار داده و توصیههای راهور را برای حفظ سلامت خود و سرنشینان مراعات کنند.