خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اجرای طرح برخورد با موتورسیکلت سواران متخلف در چهارباغ

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 01 تیر 1401 - 15:23
البرز - فرمانده انتظامی چهارباغ از اجرای طرح برخورد با موتورسیکلت سواران متخلف و توقیف ۵۸ دستگاه موتورسیکلت متخلف در ۲۴ ساعت گذشته خبر داد.
موتورسيكلت،طرح،ارتقا،پلاك،توقيف،وقوع

سرهنگ کامران چراغی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: برابر مصوبات دومین قرارگاه مبارزه با سرقت استان با توجه به افزایش وقوع سرقت‌های به عنف با موتورسیکلت، طرح توقیف موتورسیکلت‌های فاقد پلاک و پلاک مخدوش بصورت ویژه در دستورکار پلیس قرار گرفت.
وی با بیان اینکه در این طرح تعداد ۵۸ دستگاه موتورسیکلت متخلف توقیف و روانه پارکینگ شدند، خاطرنشان کرد: این طرح ارتقا با قوت تداوم خواهد داشت، چرا که اجرای آن نقش بسزایی در پیشگیری از وقوع جرم و ارتقا امنیت و آرامش در بین شهروندان دارد.
فرمانده انتظامی شهرستان چهارباغ با بیان اینکه صرف استفاده از قوه قهریه در برخورد با موتورسیکلت سواران نتیجه بخش نخواهد بود، تاکید کرد: این امر نیازمند آموزش و فرهنگ سازی بوده و می‌طلبد تمامی سازمان‌های متولی امر در راستای آموزش و فرهنگ سازی اقدام کنند.
وی با قدردانی از همکاری خوب مردم با پلیس، از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف، موضوع را برای بررسی به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اطلاع دهند.