خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مفتی عمان: «مقاومت مسلحانه» تنها راه آزادسازی فلسطین است- اخبار آسیای غربی - اخبار بین الملل تسنیم

تسنیم | بین‌الملل | چهارشنبه، 01 تیر 1401 - 12:29
شیخ احمد بن حمد الخلیلی، مفتی عمان گفت که تنها راه نجات و آزادسازی فلسطین اشغالی از دست اشغالگران صهیونیست مقاومت مسلحانه است.
مقاومت،فلسطين،اسرائيل،رژيم،سلطنت،اشغالي

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، شیخ احمد بن حمد الخلیلی، مفتی سلطنت عمان از مقاومت مسلحانه علیه اشغالگران در فلسطین اشغالی حمایت کرد و آن را برای آزادی اراضی اشغالی حیاتی دانست.
شیخ خلیلی در مصاحبه‌ای ‌که با شبکه الجزیره قطر داشته، به خبرنگار این شبکه حین سؤال از مقاومت و آزادسازی فلسطین گفت: «ما مخالف عادی‌سازی روبط با رژیم اسرائیل هستیم و تنها راه آزادسازی فلسطین مقاومت است.»
او در واکنش به سفر چند سال پیش بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر وقت رژیم اسرائیل گفت که این سفر سیاسی بوده و او موافق عادی‌سازی روابط با رژیم اسرائیل نیست و هیچ گاه در سلطنت عمان، بر سر مسئله فلسطین چانه زنی نشده است.
اظهارات او در حمایت از مقاومت وگروه‌های فلسطینی در رسانه‌های فلسطینی بازتاب داشته و اهالی غزه به نشانه تقدیر از او، تصاویر او را در چند نقطه از این منطقه نصب کردند.
حماس: مقاومت جنایات اسرائیل را بی‌پاسخ نمی‌گذارد
هنیه: مقاومت گنبد آهنین ملت فلسطین است
انتهای پیام/