خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بازسازی 750 واحد مسکونی مناطق زلزله‌زده اندیکا به مرحله پایانی رسید- اخبار خوزستان - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 31 خرداد 1401 - 17:31
گروه استان ها _معاون بازسازی و مسکن روستایی بنیاد مسکن کشور گفت: بازسازی 750 واحد مسکونی در مناطق زلزله زده اندیکا به مرحله پایانی رسیده است.
مناطق،روستايي،بازسازي،مسكن،بنياد،مصوبه،زلزله

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، مجید جودی معاون بازسازی و مسکن روستایی بنیاد مسکن کشور اظهار داشت: مصوبه دولت در مرحله نخست بازسازی در مناطق زلزله زده اندیکا 980 واحد احداثی بوده که انتظار می‌رود دیگر واحد‌های باقی مانده نیز تا مرداد به مرحله پایان برسند.
وی افزود: روند بازسازی در این مناطق به همت مردم و مدیران استانی در حال پیشرفت است و با توجه به بافت عشایری مناطق زلزله زده این عشایر بعد از بازگشت در این واحد‌ها ساکن می‌شوند.
معاون بازسازی و مسکن روستایی بنیاد مسکن کشور گفت: با توجه به حمایت ویژه شخص رییس جمهور و تبدیل تهدید زلزله به یک فرصت درخواست بازسازی یک هزار و 950 واحد دیگر نیز در این مناطق در قالب یک مصوبه مکمل تحویل هیات وزیران شده و مراحل نهایی را پشت سر می‌گذراند.
وی گفت: با ابلاغ این مصوبه بخش زیادی از واحد‌های فرسوده روستایی در این مناطق مقاوم سازی می‌شوند تا چهره محرومیت از این مناطق زدوده شود.
علاوه بر ساخت مسکن در این مناطق جاده روستایی سرشط نیز به طول هشت کیلومتر با حمایت دولت به ویژه بنیاد مستضعفان که در گذشته یک جاده سنگلاخ و سخت گذر بوده هم اکنون برای تسهیل تردد و توسعه روستایی در حال آسفالت است.
انتهای پیام /331