خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 11 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پدر آبرسان ایران به ۷۲ روستای محروم همدان کمک خواهد کرد

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 31 خرداد 1401 - 15:23
همدان- استاندار همدان از انعقاد تفاهم‌نامه آبرسانی به ۷۲ روستای محروم استان با خیر کشوری خبر داد.
محروم،آبرساني،ابراهيمي،حاج،پروژه،استان،خيّر،نهاوند

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا قاسمی فرزاد سه شنبه در آئین افتتاح ۳۵ پروژه تامین آب شرب روستاهای محروم استان همدان که با حضور علی اکبر ابراهیمی، پدر آبرسانی ایران در روستای سیاه دره ملوسان از توابع بخش مرکزی نهاوند برگزار شد گفت: با افتتاح ۳۵ پروژه تامین آب شرب روستاهای محروم استان، روز بسیار مبارک و خجسته‌ای برای استان همدان و شهرستان نهاوند رقم خورد.
وی ادامه داد: امروز تفاهم‌نامه‌ای با حاج علی اکبر ابراهیمی خیّر کشوری، مبنی بر آبرسانی برای ۷۲ روستای محروم به برکت عدد مبارک شهدای دشت کربلا با اعتباری بالغ بر ۱۶۰ میلیارد تومان منعقد شد.
استاندار ه مدان خاطرنشان کرد: سپاه و قرارگاه سازندگی در زمینه خدمت‌رسانی به مناطق محروم اعم از آب‌رسانی، سلامت و کرونا، بهسازی روستاها مشارکت فعالی در کارهای خیر داشته و دارد.
وی با بیان اینکه سردار شهید سلیمانی همواره به خدمت به محرومین تاکید داشتند به همین دلیل، این طرح و پروژه به نام سردار شهید حاج قاسم سلیمانی نام‌گذاری شده است، افزود: حاج علی‌اکبر ابراهیمی خیّر کشوری، علاوه بر فعالیت در حوزه آبرسانی در زمینه‌های مختلفی چون ایتام، مدرسه‌سازی، بیمارستان‌سازی، عتبات عالیات و امداد رسانی به مردم مناطق محروم داشته‌اند.