خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

باد و گردوخاک شرق اصفهان را در می‌نوردد / کاهش ۳ درجه‌ای دما

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 31 خرداد 1401 - 14:47
اصفهان- کارشناس اداره کل هواشناسی استان اصفهان از احتمال وزش باد شدید و خیزش گردوخاک در مناطقی از استان طی ۴۸ ساعت پیش‌رو خبر داد.
استان،سانتيگراد،صفر،درجه،بالاي،دماي

حجت الله علی عسگریان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به نفوذ توده گردوخاک از غرب کشور به استان از فردا، اظهار داشت: روزهای چهارشنبه و پنجشنبه در بسیاری از نقاط استان وزش باد به نسبت شدید تا شدید پدیده غالب است و در شرق و شمال استان وزش باد به خیزش گرد و خاک محلی منجر می‌شود.
وی با بیان اینکه امروز جوی پایدار در سطح استان حاکم است، افزود: آسمان بسیاری از مناطق امروز صاف تا کمی ابری و در برخی مناطق افزایش ابر پیش‌بینی می‌شود.
کارشناس اداره کل هواشناسی استان اصفهان از کاهش یک تا سه درجه‌ای بیشینه دما در ۲۴ ساعت آینده خبر داد و گفت: بیشینه دمای هوای کلانشهر اصفهان در گرم‌ترین ساعات امروز به ۳۸ درجه سانتیگراد بالای صفر و کمینه آن بامداد فردا به ۲۲ درجه سانتیگراد بالای صفر می‌رسد.
علی عسگریان اضافه کرد: کاشان با دمای ۴۰ درجه سانتیگراد بالای صفر و بوئین و میاندشت با دمای ۱۴ درجه سانتیگراد بالای صفر به ترتیب گرم‌ترین و خنک‌ترین نقاط استان تا فردا پیش‌بینی می‌شود.