تولید ۴۰۰ محصول در حوزه گیاهان دارویی توسط شرکتهای دانش بنیان
شرکتهای دانش بنیان فعال در عرصه گیاهان دارویی۴۰۰ محصول را به تولید رساندند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی و فناوری، پس از سالها مغفول ماندن طب سنتی و گیاهان دارویی؛ دوباره این صنعت قدیمی در کشور با تلاش شرکتهای دانشبنیان و خلاق احیا شد.
صنعتی که میتواند همپای صنعت دارویی و محصولات مرسوم و پذیرفته شده در جهان؛ به نیازهای دارو و درمانی پاسخ دهند و طبیعت را به سلامتی جامعه پروند دهند.
طبیعتی که خود را بی دریغ در اختیار بشر قرار داده است و استفاده درست از ظرفیت های آن می تواند عوارض درمان های رایج را هم کاهش دهد.
بر همین اساس ستاد توسعه علوم و فناوریهای گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با تکیه بر دانش و تخصص شرکت های دانش بنیان و با حمایت از فعالیت آنها سعی کرده نقشی اثرگذار در احیای مجدد این صنعت قدیمی و کاربردی داشته باشد.
همین اولویت هم منجر به شکل گیری ۲۵۴ شرکت دانش بنیان و خلاق در حوزه تولید گیاهان دارویی و داروهای گیاهی و توسعه طب سنتی در کشور شده است که از این تعداد سهم دانش بنیانها ۱۹۲ و شرکت های خلاق ۶۲ مجموعه ثبت شده است.
شرکتهای فعال در این حوزه هم با دریافت حمایتها و تلاش فناورانه خود توانستند بیش از ۴۰۰ محصول تولید کنند که در بازار داخلی و برخی کشورهای متقاضی عرضه می شود.