خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

قالیباف: شهید چمران با بی‌عملی و بی‌حاصلی بیگانه بود- اخبار مجلس و دولت ایران - اخبار سیاسی تسنیم

تسنیم | سیاسی | سه شنبه، 31 خرداد 1401 - 11:55
رئیس مجلس گفت: شهید چمران فهم و تحلیل دقیقی از مسائل سیاسی سراسر جهان اسلام داشت و الگوی نمونه و بی بدیلی برای تمام جوانان است.
اسلامي،چمران،شهيد،جوانان،انقلاب،مجلس،رئيس،تسنيم،دلباختگان

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز (سه شنبه 31 خرداد) قوه مقننه و در نطق پیش از دستور خود با اشاره به فرارسیدن سالروز شهادت شهید مصطفی چمران و روز بسیج اساتید، گفت: جمع شدن ویژگی‌های درخشانی چون شجاعت و پیشتازی در جهاد، انصاف و اعتدال، پرهیز از اقدامات شتاب زده و محاسبه نشده، صفای باطن و لطافت طبع، عشق و علاقه بی نظیر به امام راحل و آرمان‌های انقلاب اسلامی در کنار فهم و تحلیل دقیق از مسائل سیاسی سراسر جهان اسلام و اعتلای علمی کم نظیر، از شهید چمران فردی نمونه و بی بدیل برای تمامی جوانان ساخته بود که انقلابی و بسیجی بودن خود را در گره گشایی از مشکلات مردم و مستضعفان نشان می‌داد.
رئیس مجلس با بیان اینکه شهید چمران با بی عملی و با بی حاصلی بیگانه بود، اضافه کرد: دستگاه تربیتی جمهوری اسلامی ایران چه در مدارس و چه در دانشگاه‌ها با همت جوانان و عموم دلباختگان به آرمان انقلاب اسلامی، باید به نحوی تحول یابد که تربیت جوانان شجاع و نخبه با الگوپذیری از امثال شهید چمران و سایر شهدای انقلاب اسلامی در آن استثنا و کمیاب نباشد.
انتهای پیام/