خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شناسایی ۵۰ درصد جمعیت مالیاتی کشور طی پارسال

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | سه شنبه، 31 خرداد 1401 - 11:12
خاندوزی گفت: پارسال بالغ بر ۵۰ درصد جمعیت مالیاتی کل کشور را شناسایی کردیم.
دولت،اقتصادي،سخنگوي،خاندوزي،سهام،عدالت

سخنگوی اقتصادی دولت خبر داد
خاندوزی سخنگوی اقتصادی دولت گفت: تلاش دولت سیزدهم از شهریور ۱۴۰۰ تا پایان اسفند برای ایجاد ثبات در اقتصاد بود.
برخی ها می گفتند که تورم بعد از پایان دولت قبل، به صورت طبیعی کاهشی می شود اما مقدمات و مصوباتی لازم داشت که به صورت پیش نویس ها و طرح ها به مجلس ارسال شد.
به گفته او برای رشد تولید نیاز به زیر ساخت داشتیم که به طور مثال یکی از این زیرساخت ها، درگاه ملی صدور مجوز ها بود.
سخنگوی اقتصادی دولت می گوید، با جدیت و اصرار ایستادیم تا کسری بودجه امسال باید کمتر باشد.
ثمرات تلاش های اقتصادی به مرور مشخص می شود.
مسیر نویی را برای خصوصی سازی در پیش گرفتیم.
چه در زمینه ورزشی و چه شرکت های دانش بنیان، بابی باز شده است تا تامین سرمایه اولیه از طریق بورس صورت گیرد.
خاندوزی گفت: در حوزه سهام عدالت تغییر رویکردهایی رخ داده است.
ارزنده ترین سهام های حاضر در بورس مختص به سهام عدالت است.
اولین نشست سید احسان خاندوزی سخنگوی اقتصادی دولت، با حضور اصحاب رسانه پیرامون گزارش عملکرد دولت طی حدود یک سال گذشته برگزار شد.
در حال تکمیل ...