خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۴۸ نانوایی دامغان به کارت الکترونیکی هوشمند مجهز شد

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 30 خرداد 1401 - 13:47
دامغان- رئیس اتحادیه نانوایان دامغان گفت: در راستای اجرای طرح هدفمندی یارانه ها از صبح امروز دوشنبه ۴۸نانوایی شهرستان به کارت هوشمند الکترونیکی مجهز شد.
نانوايي،شهري،نان،روستايي،كارت،واحد،دامغان

ابراهیم بهجتی در گفتگو با خبرنگار مهر، از تجهیز ۴۸ واحد نانوایی شهری و روستایی در این شهرستان به کارت خوان هوشمند خبر داد و بیان کرد: این طرح ملی از صبح امروز دوشنبه و همزمان در استان سمنان در واحدهای نانوایی شهری و روستایی شهرستان دامغان اجرا شد که از این بین ۲۵ واحد نانوایی شهری و ۱۳ واحد روستایی بودند.
وی با بیان اینکه تا پایان هفته جاری تمامی واحدهای نانوایی‌های شهری و روستایی شهرستان دامغان مجهز به کارت خوان هوشمند خواهند شد و در تمامی واحدهای نانوایی نصب می‌شود، افزود: این کارت خوان‌ها دارای نرم افزاری جهت نظارت بر نحوه فعالیت نانوایی هستند و با تحقق این مهم ضمن تنظیم ساعات کار نانوایی‌ها از تعطیلی خودسرانه این واحدها نیز جلوگیری می‌شود.
رئیس اتحادیه خبازان دامغان خاطرنشان کرد: مشخص شدن فروش نان؛ ساماندهی و به روز رسانی اطلاعات مالکان؛ فراهم شدن زمینه فروش نان وزنی و جلوگیری از کم فروشی و در نهایت هوشمند کردن توزیع نان از مهمترین مزایای نصب کارت خوان‌های هوشمند در نانوایی‌ها است.
بهجتی با بیان اینکه نان یارانه‌ای هیچ‌گونه مشکل و محدودیتی برای مصرف کننده به وجود نخواهد آورد و هرگونه افزایش قیمت نان به بهانه استفاده از کارت خوان یارانه‌ای ممنوع است، گفت: در دامغان ۸۹ واحد نانوایی شهری و روستایی وجود دارد که از این تعداد ۴۸ واحد نانوایی شهری و مابقی در روستاها قرار دارند.