خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 23 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

قاتل جوان ۲۲ ساله در کرج بازداشت شد

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 30 خرداد 1401 - 12:06
البرز - رئیس پلیس آگاهی البرز گفت: شخصی که در یک نزاع دسته جمعی به وسیله ضربه چاقو، یک جوان ۲۲ ساله را در منطقه حیدرآباد کرج به قتل رسانده بود، دستگیر شد.
پليس،آگاهي،حادثه،سرهنگ،كارآگاهان،چاقو،اعتراف،ضربه،درگيري

به گزارش خبرنگاری مهر، سرهنگ محمد نادربیگی اظهار کرد: بامداد ۲۱ خرداد سال جاری خبر یک فقره درگیری دسته جمعی که منجر به قتل یک جوان ۲۲ ساله در منطقه حیدر آباد کرج شده بود، به مرکز پیام پلیس آگاهی اعلام و بلافاصله کارآگاهان اداره جرایم جنایی و تشخیص هویت به محل حادثه اعزام شدند.
وی افزود: بررسی اولیه کاراگاهان بیانگر این بود که در روز حادثه تعدادی از جوانان ۲۰ تا ۲۵ ساله به دلیل نامشخصی با یکدیگر درگیر شده‌اند که در این زد و خورد یک جوان ۲۲ ساله بر اثر ضربه چاقو مجروح و پس از انتقال به بیمارستان جان خود را از دست داده است.
رئیس پلیس آگاهی استان البرز اظهار داشت: بلافاصله اقدامات اطلاعاتی- پلیسی کارآگاهان آغاز و در کمتر از از ۲۴ ساعت ۳ نفر از عوامل اصلی درگیری در اطراف محل حادثه دستگیر و به پلیس آگاهی منتقل شدند.
این مقام انتظامی گفت: در تحقیقات تکمیلی یکی از متهمان با مشاهده مستندات پلیس لب به اعتراف گشود و به قتل مقتول به وسیله وارد آوردن ضربه چاقو از ناحیه گردن اعتراف کرد.
سرهنگ نادربیگی در پایان با اشاره به تکمیل پرونده و معرفی متهم به مراجع قضائی، خاطرنشان کرد: خانواده‌ها بایستی با نظارت بر رفتار جوانان و نوجوانان خود نسبت به کنترل هیجانات آنها در این سنین اقدام کنند.