خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

قتل پسر بچه ۶ ساله به دست نامادری سنگدل

مهر | اجتماعی و حوادث | دوشنبه، 30 خرداد 1401 - 11:28
نامادری سنگدل که می گوید مشکل اعصاب و روان دارد کودک ۶ ساله اش را با خفه کردن به قتل رساند.
تماس،كودك،مأموران،جسد،قتل،پليس

به گزارش خبرنگار مهر، ساعت ۱۴ روز گذشته ۲۹ خرداد خانمی با مرکز فوریت‌های پلیس ۱۱۰ تماس می‌گیرد و جملات نامفهومی را بیان می‌کند، بعد از قطع تلفن مأموران پلیس چندین بار با آن شماره تماس می‌گیرند و زمانی که پاسخی دریافت نمی‌کنند به آن تماس مشکوک می‌شوند و محل مراجعه می‌کنند.
مأموران با حضور در محل با جسد بی جان کودک ۶ ساله رو به رو شده و بلافاصله با عوامل اورژانس تماس می‌گیرند.
پس از حضور عوامل اورژانس در صحنه حادثه و معاینه جسد بی جان کودک ۶ ساله مرگ وی تأیید می‌شود.
با دستور بازپرس کشیک دادسرای جنایی تهران جسد پسربچه برای تشخیص دقیق علت مرگ به پزشکی قانونی منتقل می‌شود.
همچنین مأموران متوجه می‌شوند که فردی که با پلیس تماس گرفته نامادری کودک بوده است که این فرد هم با دستور قضائی به اتهام قتل دستگیر شده و به کلانتری جنت آباد منتقل می‌شود.
پزشکی قانونی بعد از بررسی اعلام می‌کند کودک به قتل رسیده است و خفگی عامل قتل بوده است.
نامادری سنگدل که براساس اسناد و مدارک هویتی ۲۴ سال سن دارد در اعترافات اولیه اش در مقابل بازپرس پرونده اعلام کرده است که مشکل اعصاب و روان دارد.