خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شکارچیان غیر مجاز گراز منطقه حفاظت شده قروه در دام افتادند

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 30 خرداد 1401 - 09:12
قروه- رئیس اداره حفاظت محیط زیست قروه گفت: با رصد گزارش همیاران محیط زیست، مبنی بر شکار غیر مجاز در منطقه حفاظت شده بدر و پریشان قروه، دو شکارچی غیر مجاز گراز وحشی دستگیر شدند.
حفاظت،شهرستان،زيست،منطقه،گراز،شكاري

توفیق زارعی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: منطقه حفاظت شده بدر و پریشان از زیستگاه‌های غنی شهرستان قروه با گونه‌های مختلف گیاهی و جانوری است و گونه‌ی کل و بز وحشی از پستانداران شاخص و حفاظت شده ی آن محسوب می‌شود.
وی افزود: در پی تماس گروه‌های مردمی، نیروهای یگان حفاظت محیط زیست این شهرستان به محل عزیمت و به طور نامحسوس اقدام به تحقیقات و گشت و کنترل در ارتفاعات منطقه نموده که دو نفر متخلف شکار غیر مجاز گراز را شناسایی و دستگیر کردند.
زارعی خاطرنشان کرد: از این متخلفین علاوه بر لاشه ۲ رأس گراز، یک قبضه سلاح شکاری گلوله زنی و ۵ عدد فشنگ شکاری نیز کشف و ضبط شد و پرونده آنها برای رسیدگی و صدور حکم به مراجع قضائی ارجاع داده شد.
وی همچنین از شهروندان خواست در صورت مشاهده تخلفات زیست محیطی، مراتب را از طریق سامانه برخط ۱۵۴۰ به محیط زیست شهرستان یا پاسگاه‌های مستقر در منطقه گزارش دهند.