خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 05 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

چین سامانه پدافند هوایی آزمایش کرد

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | دوشنبه، 30 خرداد 1401 - 08:12
وزارت دفاع چین از آزمایش یک سامانه رهگیری موشک خبر داد.
چين،آزمايش،سامانه،موشكي،رهگيري،پكن

وزارت دفاع چین در بیانیه‌ای که یکشنبه شب منتشر شد با تایید خبر آزمایش یک سامانه موشکی، این اقدام پکن را دفاعی توصیف کرد و گفت: این آزمایش هیچ کشوری را هدف قرار نمی‌دهد.
به گزارش خبرگزاری رویترز، در بخش دیگری از این بیانیه آمده است: پکن به تحقیقات خود در زمینه انواع موشک‌ها شتاب داده است، به طوری که برخی از این موشک‌ها می‌توانند ماهواره‌های موجود در فضا و یا موشک‌های بالستیک مجهز به کلاهک هسته‌ای پیشرفته را نابود کنند، اقدامی که در چارچوب نوسازی تجهیزات نظامی و با نظارت شی جین پینگ، رئیس جمهور چین اجرایی می‌شود.
چین در گذشته کار رهگیری موشک‌ها را آزمایش کرده بود.
آزمایش سامانه رهگیری موشک در چین به فوریه سال ۲۰۲۱ بر می‌گردد.
این در حالی است که به گفته رسانه‌های چینی این کشور دستکم از سال ۲۰۱۰ به آزمایش سامانه ضد موشکی مبادرت کرده است.
چین به مانند روسیه با ابراز نگرانی از استقرار سامانه دفاع ضد موشکی آمریکا در کره جنوبی می‌گوید این موشک‌ها می‌توانند سرزمین چین را هدف قرار دهند.