خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 18 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۷۵ هکتار از اراضی ملی خراسان شمالی به بیت‌المال بازگشت

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 29 خرداد 1401 - 12:18
بجنورد- رئیس کل دادگستری خراسان شمالی گفت: ۷۵ هکتار از اراضی ملی و منابع طبیعی استان طی سال جاری به بیت المال بازگشته است.
المال،بيت،حقوق،استان،دادگستري،خراسان،شمالي

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام رضا براتی زاده صبح یک شنبه در شورای حفظ حقوق بیت المال خراسان شمالی که در محل دادگستری برگزار شد، اظهار کرد: ۷۵ هکتار از اراضی ملی و منابع طبیعی استان طی سال جاری به بیت المال بازگشته است.
رئیس کل دادگستری خراسان شمالی ادامه داد: حدود ۳۳ هکتار از حریم و بستر رودخانه‌های استان آزادسازی شده است.
وی افزود: همه دستگاه‌های مسؤول در راستای صیانت از حقوق بیت المال وظیفه دارند.
براتی زاده بیان داشت: غیر از بکارگیری تدابیر و سیاست‌های پیشگیرانه طبعاً بخشی از بازدارندگی به میزان اهتمام جدی در اجرای احکام قطعی بر می‌گردد.
رئیس شورای حفظ حقوق بیت المال استان ضمن انتقاد از تداوم بروز مصادیق تغییر کاربری‌های غیرمجاز در اراضی زراعی و باغات استان علیرغم اقدامات انجام شده به ویژه طی سالیان اخیر، این اقدامات را ناکافی دانست و از عزم و اراده شورای حفظ حقوق بیت المال در سال جاری برای ورود جدی تر در این حوزه خبر داد.
رئیس کل دادگستری خراسان شمالی گفت: ما انتظار داریم تمامی دستگاه‌های مسؤول از جمله جهاد کشاورزی و منابع طبیعی در حوزه وظایف و اختیارات خود بر اساس مقررات قانونی عمل کنند.