خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دهن‌کجی هند به آمریکا با افزایش 31 برابری واردات نفت از روسیه- اخبار اقتصاد جهان - اخبار اقتصادی تسنیم

تسنیم | اقتصادی | یکشنبه، 29 خرداد 1401 - 11:30
در حالی که آمریکا از هند خواسته بود واردات منابع انرژی خود را از روسیه افزایش ندهد، این کشور در 20 روز منتهی به چهارشنبه بیش از 31 برابر نسبت به سال قبل بیشتر نفت وارد کرد.
روسيه،هند،واردات،نفت،افزايش،روز،زغال،رويترز،31،سنگ

به گزارش خبرگزاری تسنیم، در حالی که آمریکا از هند خواسته بود واردات منابع انرژی خود را از روسیه افزایش ندهد، این کشور در 20 روز منتهی به چهارشنبه بیش از 31 برابر نسبت به سال قبل بیشتر نفت وارد کرد.
رویترز روز شنبه در گزارشی اعلام کرد که هند در 20 روز منتهی به چهارشنبه 6 برابر مدت مشابه سال گذشته زغال سنگ از روسیه وارد کرده است.
در همین بازه زمانی، واردات نفت دهلی نو از روسیه بیش از 31 برابر افزایش یافت.
این ارقام نشان‌دهنده ادامه روندی است که کشورهای غربی پس از عملیات نظامی مسکو در اوکراین با قطع واردات سوخت‌های فسیلی از روسیه آغاز کردند.
در حالی که ایالات متحده و بریتانیا واردات نفت و گاز روسیه را به حالت تعلیق درآوردند و اتحادیه اروپا ممنوعیت تدریجی زغال سنگ و در نهایت توقف واردات نفت روسیه را اعلام کرد، این کشور در ماه مه به دومین تامین کننده بزرگ نفت خام هند تبدیل شد و عربستان سعودی را کنار زد.
رویترز با استناد به داده های منتشرنشده دولت هند اعلام کرد، افزایش 6 برابری واردات زغال سنگ هند، حجم تجارت آن با روسیه را به 331.17 میلیون دلار رساند.
بر اساس همین داده ها، افزایش بیش از 31 برابری واردات نفت هند از روسیه معادل حجم تجارت 2.22 میلیارد دلاری است.
رویترز افزود: در این دوره 20 روزه، خرید نفت هند از روسیه به طور متوسط 110.86 میلیون دلار در روز بوده است که بیش از سه برابر هزینه 31.16 میلیون دلاری دهلی نو در سه ماه قبل از آن است.
به گفته منابع آگاه، تاجران روسی به خریداران هندی تخفیف‌های «جذابی» ارائه کرده‌اند و برای پرداخت‌ها ارزهای روپیه هند و درهم امارات متحده عربی را می‌پذیرند.
در عین حال، روسیه از کشورهای «غیر دوست» - یعنی کشورهای اتحادیه اروپا و آمریکای شمالی که تحریم‌هایی را علیه مسکو اعمال کرده‌اند - خواسته است که انرژی وارداتی از روسیه را به روبل و بدون تخفیف پرداخت کنند.
انتهای پیام/