خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 21 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واکنش مدیر رسانه‌ای تیم امید به شایعه کلاهبرداری در اردو: تاریخ سندهای منتشر شده با تاریخ اردوها منطبق نیست

فارس | ورزشی | یکشنبه، 29 خرداد 1401 - 10:12
مدیر رسانه‌ای تیم امید به شایعه کلاهبرداری در اردوی ملی‌پوشان واکنش نشان داد.
تاريخ،تيم،اميد،1400،اردوي،اردوها،اسنادي،اردو،مهر

چیا فوادی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، درمورد مباحث مطرح شده نسبت به شایعه کلاهبرداری یکی از بازیکنان تیم ملی امید در اردوی این تیم، اظهار داشت: متاسفانه برخی همکاران رسانه ای در حالی در صفحات اینستاگرامی خود اسنادی را درمورد یک بازیکن تیم امید منتشر کرده اند که این مسائل ربطی به اردوهای این تیم ندارد.
از 27 مهر 1400 به عنوان مدیر رسانه ای تیم امید انتخاب شدم.
تاریخ یکی از سندهایی که در استوری های خود گذاشته اند دی 1400 بوده که اصلا ما در آن تاریخ اردو نداشتیم.
وی افزود: سایر اسناد هم مربوط به سال گذشته است اما این افراد به شکلی خبر نوشته اند که گویا در اردوی اخیر تیم امید چنین اتفاقی رخ داده است.
مهدی مهدوی کیا در تاریخ 9 شهریور 1400 سرمربی تیم امید شدغ و اولین اردوی ما نیز از تاریخ 25 شهریور تا 5 مهر 1400 برگزار شده است.
تاریخ یکی دیگر از اسنادی که منتشر کرده اند 7 مهر است که تیم امید اردو نداشته و دیگری 17 مرداد 1400 است که تیم امید تشکیل نشده بود.
به همین دلیل این خبر بی سند است‌.
مدیر رسانه‌ای تیم ملی امید عنوان کرد: یکی از اسنادی که مربوط به رسید پول در تاریخ 17 مرداد بوده در تاریخ 5 اسفند امضا شده و در این تاریخ تیم امید اردو نداشت‌ و پس از عزل موقت شهاب عزیزی خادم اردوی خود را در تاریخ 28 اسفند تشکیل دادیم.
با همه این اوصاف مراودات مالی بین افراد ربطی به یک تیم ملی رده سنی یا باشگاه ندارد.
فوادی افزود: این افراد با انتشار یک شایعه با عجله و بدون تحقیق و توجه به تاریخ برگزاری اردوها و عدم تناسب تاریخ اسناد و تاریخ برگزاری اردوها، تاریخ حضور و زمان برگزاری اردوها و همچنین رابطه خارج از اردویی افراد به احتمال پول قرض کردن از همدیگر جنبه کلاهبرداری و تخریب تیم امید داده اند که از این بابت واقعا متاسف هستم.
انتهای پیام /